Skifter Lastbil i Sønderjylland har leveret syv nye Volvo FH 4×2 med 460 HK til H.P. Therkelsen i Padborg.

Det er et led i den løbende udskiftning af vognparken, der gør transportvirksomheden bedre til gennem føre miljørigtige og effektive transporter.

H.P. Therkelsen udfører tempererede transporter i hele Europa, hvor godset kan være fødevarer i form af kød, fisk, frugt og grønt m.m. Virksomheden har 85 egne lastbiler i daglig drift og et tilsvarende antal indlejede.

Leveringssikkerheden er stabil hos H.P. Therkelsen. Det har virksomheden opnået ved en målrettet indsats og ved hele tiden at have en ny vognpark opdateret med den nyeste teknik og kunnen.

En moderne vognpark giver mulighed for en forbedret brændstoføkonomi og en reduktion af lastbilernes miljøpåvirkning – emner som H,P. Therkelsen prioriterer.

”Vi har et mangeårigt og godt samarbejde med Volvo og Skifter Lastbil, der har givet os et indgående kendskab til Volvo produktet. Vi vælger Volvo på grund af lastbilernes stærke drivline og store driftsikkerhed. Vores kunder forventer transporter til tiden, og det efterlever vi med moderne lastbiler. Skulle uheldet være ude, har vi god støtte af Skifter Lastbils værkssteder, der er meget servicemindede ligesom Volvos øvrige serviceanlæg i Europa, fortæller Mogens Therkelsen.

Hos Skifter Bil tager man det som en anerkendelse, at  H.P. Therkelsen  vælger Volvo lastbiler.

”Med deres professionelle tilgang til økonomi og transportlogistik, er vi sikre på, at Volvo løbende bliver vurderet og bedømt i forhold til chaufførkomfort, brændstoføkonomi og driftsikkerhed, siger adm. direktør Morten Lund fra Skifter Lastbil, der har serviceværksteder i Padborg, Esbjerg, Aabenraa og Herning.

De nye Volvo lastbiler er udstyret med en lang række tekniske og sikkerhedsmæssige faciliteter. Blandt andet ACC, der er en dynamisk fartpilot, der holder en fast afstand til forankørende  ved hjælp af en automatisk regulering af speeder og bremser. Det giver en god trafikafvikling og en sikkerhed for ikke at påkøre forankørende. Foretager forankørende en katastrofeopbremsning vil Volvo lastbilen tillige advare chaufføren med lyd- og lyssignal.

En anden ny opfindelse, som H.P. Therkelsens nye Volvo lastbiler er udstyret med, er I-See. Det er Volvos intelligente fartpilot, der i forening med GPS og Volvos automatiske gearkasse I-Shift, kan aflæse vejens topografi og huske den til næste gang lastbilen kører samme rute. Det giver lastbilen mulighed for at optimere kørslen gennem bakket terræn og spare op til 5 pct brændstof.

 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk