Med tre måneder til at startskuddet går til Skandinaviens største indendørs transportmesse, er en vigtig milepæl nået, oplyser Messecenter Herning (MCH).

Over 200 udstillere har meldt sig klar til Transport 2015 fra 19.-22. marts i Herning.

I samarbejde med udstillere og transportmessens 24 besøgsambassadører er der arbejdet på at skabe et solidt fundament for messen. Et af målene har været at tiltrække flere udstillere til transportmessen, så bredden på messen er sikret.

Flere lastbilimportører
Allerede i sommer meldte flere lastbilimportører samt hele bussektoren deres ankomst, og siden har nye såvel som gamle udstillere meldt sig klar. Samlet byder messen nu på 202 udstillere, som fordeler sig i ni udstillingshaller.

”Vi er glade for den store opbakning, som vi har fået til Transport 2015. Vi har haft et mål om 200 udstillere på messen, og at det allerede er opnået inden jul, er over al forventning, fortæller projektleder Betina Engholm, MCH, som samtidig glæder sig over et spændende aktivitetsniveau.

Årets opbygning

Hun fremhæver ”Årets Opbygning”, som er en aktivitet, som MCH har udviklet sammen med besøgs-ambassadørerne, og som omfatter en specialudstilling med fokus på opbygninger og i særdeleshed fagligheden bag opbygningerne.

Et dommerpanel kårer sammen med publikum Årets Opbygning lørdag den 21. marts til Årets Transportfest, hvor alle i branchen har mulighed for at være med.

Spænder bredt
Feltet af udstillere spænder bredt på Transport 2015. Lastbiler, busser, varebiler, opbygninger, trailere, kraner, renovation, it, serviceydelser og tilbehør krydres med et spændende aktivitetsprogram, som blandt andet indebærer politisk debat, en god karrierevej og veteranlastbiludstilling.

Faktaboks:
Transport 2015 er Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen og finder sted i MCH Messecenter Herning fra 19.-22. marts 2015.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk