Iveco er efter sin flere måneder lange skandinaviske rundtur på 7.500 kilometer og 30 stop undervejs nu ved vejs ende.

Sidste stop på turneen er i denne uge – den 25. og 26. oktober – hos Iveco Odense med testmuligheder fra klokken ni til 15.

På turen gennem Danmark, Norge, Finland og Sverige har kunder langs ruten haft mulighed for at prøvekøre de nye Iveco Daily og Iveco S-Way køretøjer – som begge kan leveres med diesel-, biogas- og el-drivliner.

Iveco Daily

Iveco Daily er særligt designet til at opfylde de nye EU-krav (GSR) og tilbyder optimal beskyttelse og sikkerhed på vejen.

I kabinen er der ergonomisk korrekte sæder og et 10-tommers digitalt instrumentpanel. Det sikrer en komfortabel køreoplevelse, som gør de mange timer bag rattet mere behagelige.  Ligesom resten af modelserien er Iveco Daily også blevet opdateret til at præstere bedre.

“Det er det solide og fleksible køretøj, som kan tilpasses til kundens behov og daglige opgaver uden at gå på kompromis med bilens styrke og komfort,” siger Jeppe Heidemann, sales manager for varebiler hos Iveco.

Iveco S-Way

Førerhuset i den nye S-Way er blevet opgraderet med fokus på ergonomi og byder på et justerbart instrumentpanel i forskellige materialer og farver, et fuldt digitalt cockpit med TFT-display, infotainmentsystem og kamera-løsning i stedet for sidespejle.

Det nye modelprogram har fokus på digital udvikling og innovation. Blandt andet er alle modeller nu som standard udstyret med vores connectivity box, hvilket gør det muligt for kunden hele tiden at være opkoblet og dermed følge køretøjets ydeevne og servicebehov.

Udvendigt kombinerer S-Way stil og funktionalitet med en ny tredelt frontgrill med mulighed for individuel farvetilpasning.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk