Arriva og deres 3.000 buschauffører har vundet den nystiftede ”Sikker Trafik Erhverv-pris,” som uddeles af Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension.

Arriva blev valgt som vinder af en bredt sammensat jury bestående af repræsentanter fra Rådet for Sikker Trafik, Dansk Industri, Forsikring & Pension samt British Telecom, der har flere års erfaring med trafiksikker erhvervskørsel.

Prisen får de som anerkendelse af deres arbejde med at reducere antallet af person- og materielskader i trafikken.

Pris skal motivere andre
Prisen skal desuden motivere andre virksomheder til også at arbejde målrettet med at gøre deres ansatte mere trafiksikre, da der er et erhvervskøretøj involveret i hver tredje dødsulykke i trafikken Hvert år sker der cirka 1.400 trafikulykker, som har minimum en sygedag til følge.

Virksomheden har gjort det i et tæt samarbejde og dialog med medarbejderne og har ambitiøse mål om at reducere antallet af skader på personer og køretøjer yderligere med 50 pct. frem mod 2017.

– Vi ønsker at hædre de virksomheder i Danmark, der gør noget for trafiksikkerheden i Danmark. Forhåbentlig kan Sikker Trafik Erhverv-prisen inspirere andre virksomheder til at komme i gang med at arbejde med trafiksikkerhed, så vi i fremtiden får færre ulykker i arbejdstiden og til og fra arbejde, siger Mogens Kjærgaard Møller, Direktør i Rådet for sikker Trafik.

Gøre ansattes kørsel mere sikker
Fem andre virksomheder og en kommune (se herunder) var nomineret til prisen, da de også arbejder målrettet med at gøre de ansattes kørsel i trafikken mere sikker – det var Colas Danmark A/S, Renovest I/S, Hoyer Danmark A/S, UPS Danmark A/S, Johs. Rasmussen, Svebølle A/S samt Holbæk Kommune.

Arrivas 3.000 buschauffører er fordelt rundt om i landet på følgende steder: Ryvang, Gladsaxe, Hillerød, Ejby, Nykøbing F., Slagelse, Ringsted, Roskilde, Svendborg, Esbjerg, Horsens, Stilling, Silkeborg, Viborg, Herning og Aalborg.

Prisen overrækkes kl. 14 i dag torsdag hos Forsikring & Pension i Hellerup.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk