DSV har indgået aftale med kinesiske ZC Rubber Group Co. Ltd. og Pneuhage Partners Group GmbH & Co. KG om de eksklusive distributørrettigheder til salg af Westlake dæk i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

DSV har brugt Westlake dæk i virksomhedens operationelle vognpark siden 2012, og er tilfreds med kvaliteten af dækkene, der er produceret af en af de helt store dækproducenter i verden: ZC Rubber Group Co. Ltd. – hvis modernavn er Hangzhau Zhaugee Rubber Co.

Eksklusiv aftale for Norden
Baseret på denne erfaring og i tæt samarbejde med tyske Pneuhage (ZC Rubbers officielle europæiske distributør), har DSV, Pneuhage og ZC Rubber nu officielt underskrevet en eksklusiv distributionsaftale for Norden, hvor DSV vil tilbyde Westlake dæk til alle sine vognmænd, samt sælge Westlake dæk til markedet for erhvervskøretøjer.

ZC Rubber Group Co. Ltd. har produceret dæk siden 1958 og rangerer på en 10. plads over dækproducenter i Verden. RC Rubber Co. har udover Kina fabrikker i Australien, Rusland, Storbritannien og USA et verdensomspændende forhandlernetværk.

Dæk til mange køretøjer
RC Rubber producerer også dæk till alle andre formål – bl.a. personbiler og varebiler – under flere varemærker.

DSV vil alene distribuere forskellige dæktyper, som er egnet til lastbiler og trailere på markedet for erhvervskøretøjer.

Dækkene vil blive solgt fra virksomhedens DSV værksteder i Horsens, Uusikaupunki (Finland), Göteborg og Landskrona. Særlige dæk er tilgængelige på anmodning og kan leveres inden for 72 timer.

Gode erfaringer
“Dette er et stort skridt mod yderligere at kommercialisere forholdet mellem DSV og ZC Rubber. Baseret på vores omfattende tests og gode erfaringer med Westlake dæk  har vi også besluttet at anvende Westlake dæk til vores nye trailere. Dertil kan tilføjes indsættelsen af Ultra-Seal i dækkene, som vil gøre vores DSV trailer-flåde endnu mere omkostningseffektiv, siger Flemming Steiness, Deputy Equipment Manager.

Ultra-Seal
Westlake har også officielt godkendt brugen af Ultra-Seal i kombination med sine dæk. Det er en forebyggende flydende dækforsegler, som beskytter dæk mod lækage, punktering og eksplosion.

Den forsegler de fleste punkteringer, sikrer varmereduktion, forlænger dækkets levetid ved at opretholde lufttrykket i dækket, minimerer dækslid samt reducerer brændstofforbruget. Ultra-Seal forbliver effektiv i dækkets levetid og kræver ikke ekstra vedligeholdelse – og giver føreren en ekstra sikkerhedsfaktor.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk