Volkswagens samarbejdspartner ABT tilbyder nu, at kunder nu kan bestille en elektrisk Caddy varebil og få den leveret i foråret 2020.

ABT e-line, den kendte producent af Audis FormelE racerbiler (ABT er mest kendt for motorsportsudstyr til Volkswagen), er nu klar med at tilbyde den elektriske udgave af Caddy varebilen i lang udgave.

224.150 kroner

Allerede på seneste IAA transportmesse i Hannover i 2018 vistes prototyper af såvel Caddy som Transporter i eludgaver fra netop ABT – men nu er det tid til handling.

ABT e-Caddy, som den hedder, kan man i Tyskland bestille allerede her slut november til en leasingpris på 293 euro om måneden eller ca. 2.200 kroner. Levering kan forventes i første halvdel af 2020. Leasing-prisen er beregnet på en pris på bilen på omregnet 224.150 kr.

Danmark forhandler

Man kan bestille den på udvalgte Volkswagen forhandlere samt hos ABT e-line partners.

”Vi er i gang med forhandlinger om at få den elektriske Caddy og senere den elektriske Transporter til Danmark, men endnu er der ikke afgjort noget,” siger pressechef Thomas Hjorthøj fra den danske Volswagen importør.

ABT e-line konverterer Caddy Maxi med elektrisk motor, batterier under varerumsgulvet og al el elektronik. Varerummet har stadig en volume på 4,2 kubikmeter.

167 km rækkevidde I byen

Bilen har en batterikapacitet på 37,3 kWh og er drevet af en 200 Nm elektrisk motor med en ydelse på 83 kW.

Ifølge WLTP-tal er rækkevidden på 159 km for varebilen – eller 167 km i bytrafik. ABT tilbyder også bilen som personbil i Trendline udgave f.eks. velegnet som taxi, hotel-shuttle med mere.

Topfarten er opgivet til 90 km/t, så den egner sig ikke til motorvejskørsel over lange stræk. Den kan dog bestilles med en 120 km rækkevidde.

Opladning: Fem timer med Wallbox

Fem timer tager det at lade bilen med velselstrøm via en 7,2 kW Wallbox ladestander hjemme eller i firmaet. Med en CCS hurtiglader kan man hente 80 pct. kapacitet på 50 minutter – eller cirka som en frokostpause.

Bilen ligner alle andre Caddy Maxi – bortset fra ladestikket og en ændret instrumentering, hvor man bl.a. kan følge bilens strømforbrug under kørslen og regenerativ opladning ved opbremsning.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk