(HANNOVER)

Maxus fra Kina vil allerede i år kunne præsentere den elektriske 3,3 tons pick-up T90EV med en batterikapacitet på 89 kWh og en rækkevidde på 330 km i gennemsnit (WLTP).

Den nye pick-up havde europæisk præmiere på transportmessen IAA Transportation i Hannover i sidste uge, og adm. direktør Frank Dunvold fra RSA, der importerer Maxus til bl.a. Norge og Danmark, fortæller, at man forventer sig meget af den nye, grønne pick-up.

750 kg. trailervægt

Vi har ikke prøvet bilen, men det er en typisk 1-tons pick-up på linje med de fleste diesel pick-up biler, der sælges herhjemme. Trailervægten er dog udfordret med kun 750 kg – så den professionelle håndværker, der skal have fragtet sin gravemaskine, kan glemme T90EV.

Som solo-køretøj kan der dog findes kundeemner, der måske har brug for en bil i terrænet. T90EV har en vadedybde på 550 mm og en frihøjde på 187 mm. Til- og frakørselsvinklerne er hhv. 27- og 24 grader.

Lader 80 pct. på 45 minutter

Bilen har uafhængig affjedring for med triangler og stiv bakaksel med bladfjedre bag. Dertil ventilerede skiver fortil.

Den lader ved vekselstrøm/AC (11kW Wallbox) fra 5- og 100 pct. på ni timer og med jævnstrøm/DC 20-80 pct. på 45 minutter.

Udstyret omfatter bl.a. esp, p-sensorer fortil, regnsensor, LED kørelys, 10,25 tommer touchscreen, eldrevne forsæder, kofangere i karosserifarve og 17 tommer alufælge. Dertil forkromet udvendig styrtbøjle.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk