Det var en glad Lars Søndergård, der fredag morgen mødte op med hele den nærmeste familie hos Scania i Vejle for at hente sin præmie. Med sig havde han både sin hustru Mia Magnussen og datteren Naja.

I sin tale til vinderen fremhævede Scanias administrerende direktør, Janko van der Baan, at Lars Søndergaard har vundet konkurrencen foran i alt 23.000 europæiske lastbilchauffører.

Flot præstation
”Danmark er trods alt ikke det største land, og andre lande har mange flere chauffører. Det gør kun din præstation endnu mere beundringsværdig,” sagde Janko van der Baan.

Efter talen tog de to coaches fra Scania Driver Academy, Jens Bækgaard og Søren Danielsen, over. De foretog en detaljeret gennemgang af alle funktionerne på lastbilen, så Lars Søndergaard får mest muligt ud af sin lastbil fremover.

De to coaches havde ham i skarp træning før den europæiske finale – og de glæder sig over at kunne fortsætte det gode samarbejde med ham i mindst to år endnu.

To års coaching
”Lars Søndergaard har valgt en Ecolution by Scania model, og med den følger bl.a. to års coaching i brændstof-økonomisk, CO2 reducerende og trafiksikker kørsel. Vi er glade for at kunne holde kontakten med ham – og tror faktisk på, at han kan blive endnu bedre, selvom han i forvejen er virkelig god,” siger driver coach Jens Bækgaard.

”Vi oplever med coaching dagligt store forbedringer i lastbilchaufførers kørsel, uanset erfaring,” sagde Jens Bækgaard.

Gratis forsikring i to år
Inden Lars Søndergaard forlod forhandleren i Vejle med sin tredje lastbil, den metalgrønne Scania R 580, fik han overrakt et gavekort af Scania Finans på et års gratis forsikring, som også var en del af præmien.

Det var anden gang, at Lars Søndergård deltog i Young European Truck Driver. I 2012 sluttede han på en flot andenplads i den danske finale, og med den europæiske sejr i år satte han en tyk streg under sine evner som lastbilchauffør.

”Det har været en fantastisk rejse. Jeg kan ikke kun udpege én oplevelse, som har været speciel, men mange. Først det at træne op til konkurrencen, så at vinde – og at følge sin nye lastbil på produktionsbåndet. Til sidst at dreje nøglen og starte den, som den allerførste – og ja, nu at få den leveret. Alt har været en kæmpestor oplevelse,” siger Lars Søndergaard.

Fakta om Lars Søndergaards ny lastbil:
Scania R 580 V8 LA 6×2 MNB
Model: Ecolution by Scania  
Version: Topliner
Gear: GRSO905R (Retarder)
Bagtøj : R 885 udv 3,42:1 beregnet til 56T totalvægt
Sikkerhedsudstyr: AEB, LDW og ACC
Udstyrspakker: Chauffør-, styling-, komfort-, prestige- og læderpakke
Rat: V8 trælæderrat
Flådestyring: Scania Communicator med ti års gratis abonnement på Oversigtsrapporten
Lakering: Komplet lakering (bagskærme, dørkplader, spejle, spoilerbeslag, undervogn, underliner)
Førerhusindretning: Køleskab, kaffemaskine, walkie, Premium sæder i begge sider, Premium Radio med Bluetooth og navigation, termosideruder og lange krom horn på taget.

Ekstra oplysninger:
Leveret af Jesper Christensen, Scania i Vejle.
Opbygget af Scania i Vojens.
Lakering ved Ingemanns Lakering i Padborg.
Plys ved Intruck i Padborg
Logoer og skrift ved Logoprint i Brædstrup

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk