I dag fredag fik LMT Transport i Hedensted leveret den første T-serie på danske nummerplader. Det er kun seks måneder siden, den nye tunge Renault generation blev præsenteret i Frankrig – og VOTY.dk  har siden prøvet den nye lastbil herhjemme og i udlandet med meget positive skudsmål.

Lastbilen er en Renault T430 4×2 trækker Sleeper Cab med en 430 hk 11 liters Euro 6 motor med 2050 Nm, 200 mm motortunnel men med ståhøjde på 190 cm i førerkabinen.

Lastbilen bliver en del af LMT Transports flåde på 15 biler, hvoraf de seks er Renault, og den skal bruges til regional distribution og varetransport.

Etableret i 1981
LMT Transport har siden 1981 leveret ekspresfragt døgnet rundt og sætter en ære i hurtige og direkte leveringer.

”Med overgangen til de nye Euro 6 standarder i 2014 skulle vi bruge en ny lastvogn, der var både driftsikker og økonomisk,” siger Jesper Kjærsgaard.

Han er ejer af LMT Transport og mener, at de to parametre er vigtige for, at selskabet kan sikre effektive og præcise leverancer.

Havde først valgt en Premium
”De er fundamentet for vores virksomhed, og da vi allerede har gode erfaringer med Renault Trucks, var valget om at købe den nye T430 ikke en svær beslutning.

Det hører med til historien at jeg først havde købt en Premium Road, men da jeg fik billeder tilsendt fra produktlanceringen i Lyon tilbage i juni måned ændrede jeg mit køb,” siger Jesper Kjærsgaard.

Begynder med  juleferie
Han glæder sig i dag over at han turde tage denne lidt dristige beslutning. Leveringen blev fejret behørigt – og salgs- og produktspecialist fra Renault Trucks, Brian Jensen, havde selv æren af at overrække nøglerne til Jesper Kjærsgaard fra LMT Transport.

”Vi glæder os til endelig at se den nye model på de danske veje og ønsker LMT Transport stort tillykke med deres nye medlem af familien,” siger Brian Jensen.

Den nye lastvogn vil pryde indkørslen på Faxevej hos LMT Transport indtil den 6. januar, hvor en velfortjent juleferie til LMT Transport er slut, og den nye lastvogn skal på arbejde.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk