Hvis man bliver glad af at se på gamle lastbiler, så er der i den kommende weekend rigtig mange af dem i nordjyske Sæby.

Her arrangerer Dansk Lastbilnostalgi Nordjysk Veteranrally for 11. gang for lastbiler fra før 1993 – med tilhørende udstilling af de gamle køretøjer. Selve ralliet foregår lørdag 12. august.

Hos DEKRA i Sæby

Fysisk er bilerne opstillet på DEKRA Nordjylland’s køreteknisk anlæg i Sæby. DEKRA har lukket deres egne aktiviteter allerede torsdag aften, hvor de første gamle lastbiler nok ankommer. I hvert fald er pladsen åben fra torsdag kl. 16.

Uden mad og drikke duer helte ikke, som ordsproget hedder – og en bistro er derfor åben fra torsdag aften samt fredag samt lørdag. Fredag d. 11 august er pladsen åben hele dagen, og der er mulighed for at sparke dæk og bytte historier.

Rally-start lørdag kl. 10

Lørdag Kl. 10:00 skydes selve rallyet i gang. Klubbens egen veteran Chris Svendsen vil præsentere hver enkelt bil ved starten.

Rallyet starter officielt lørdag morgen med registrering af alle lastbilerne i Foreningens udstillingstrailer.
Igen i år er turen på 2 etaper. Den ene tur om formiddagen – og efter frokosten hos Trafikcenter Sæby (Stiholt) – køres etape 2.

Til sidst mødes alle igen på pladsen hos DEKRA, hvor der vil være præmieoverrækkelse som afslutning på dagens køretur. Om aftenen er der festivitas og hygge i bistroen.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk