Den kendte lastbilleverandør HEJ Gruppen, der bl.a. er aut. MAN vare- og lastbilforhandler i Dalby på Midtsjælland samt aut. IVECO vare- og lastbilforhandler flere steder på Sjælland, har fået DAF Trucks som partner.

Det sker med etableringen af Nyscan Trucks A/S som ny, autoriseret DAF-partner øst for Storebælt.

De nye DAF-aktiviteter skal ske i det nyetablerede Nyscan Trucks A/S som søsterselskab til Nyscan A/S, som HEJ Gruppen overtog tidligere i år.

50 år med Scania

Nyscan A/S har i mere end 50 år været kendt som en del af det danske og internationale Scania servicenetværk.

IVECO-aktiviteterne i det tidligere Nyscan Biler A/S er i HEJ Gruppen lagt sammen med aktiviteterne i det tidligere Ringsted Erhvervs Auto (REA) under det nye navn REA Erhvervsbiler A/S.

HEJ Gruppens MAN-aktiviteter fortsætter uændret fra hovedkvarteret i Dalby.

En masse turbolens

”Nyscan-koncernen har i de senere år været ude i en masse turbulens. Efter at være blevet en del af HEJ Gruppen i foråret, har vi fået struktur på aktiviteterne på en rigtig god måde, så det tegner godt for fremtiden. Her bliver DAF-aktiviteterne i Nyscan Trucks A/S en meget vigtig del, for takket være et meget bredt produktprogram, høj kvalitet og stigende popularitet ser vi store muligheder i at forøge DAFs markedsandel øst for Storebælt, ” siger direktør Christian Barsøe fra Nyscan.

Med en baggrund som bl.a. direktør for den danske MAN-importør gennem mange år kom Christian Barsøe til Nyscan med den klare opgave at sikre selskabets fremtid som en førende leverandør af lastbiler og transportmateriel med tilhørende serviceydelser.

DAF i Køge og Sakskøbing

”Vi har valgt at koncentrere Nyscan Trucks’ kommende DAF-aktiviteter på det bedst beliggende lastbilanlæg i Hovedstadsområdet, nemlig Skandinavisk Transport Center i Køge, samt i vores Sakskøbing-afdeling. Begge steder indretter vi separate DAF værksteds- og lagerfaciliteter,” siger Christian Barsøe.

Nyscan kører sine Scania-aktiviteter uændret videre i Køge, Vordingborg og Sakskøbing. I mere end 50 år har Nyscan-anlægget i Roskilde haft status af hovedsæde, men det er slut nu. Roskilde-anlægget er nu et dedikeret IVECO-anlæg under REA Erhvervsbiler,” siger Christian Barsøe.

I forbindelse med Roskilde-afdelingens udtræden af Scania-netværket har Nyscan flyttet de Scania-specialister, der blev ”hjemløse” i forbindelse med afdelingens overgang til IVECO-anlæg, til Køge.

Festivitas i Køge

Nyscan Trucks har nu fået travlt med at indrettet sig i Køge og Sakskøbing samt rekruttere nye mekanikere, reservedelsfolk og administrative medarbejdere.

Sløret for Nyscan Trucks kommende DAF-aktiviteter samt den nye koncernstruktur for HEJ Gruppen er netop blevet løftet ved et større arrangement i Køge.

Uden for var der linet splinternye MAN-, IVECO-, Scania- og DAF-trækkere op for at markere HEJ Gruppens status som Sjællands største, privatejede lastbilleverandør med det største produkt- og serviceudvalg.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk