(PARIS)

DS 3 Crossback hedder en ny kompakt SUV, som har præmiere på Bilsalonen i Paris, som har første pressedag i dag. Udover PSA’s normale benzin- og dieselmotorer fås den fra næste år også i en el-udgave.

DS Automobiles, der er PSA-koncernens premium-brand, er et mærke funderet på ideer om at gøre op med konventionerne og integrere fransk knowhow om finesse og kvalitet ind i bilernes verden.

Bilen er den anden model fra det selvstændige bilmærke, og den nye model rammer ind i den stigende efterspørgsel efter moderne SUV-biler.

Udstråling som Van

Herhjemme vil den lidt rå kompakt-SUV også kunne fås som Van – så man adskiller sig fra søstermodellen fra Citroën, C3.

DS 3 Crossback er nemlig indbegrebet af fransk avantgarde, der udfordrer de eksisterende regler og hæver standarden, hvilket kommer til udtryk i kombinationen af udsøgte materialer, fine håndværksmæssige detaljer og teknologiske innovationer, som man udtrykker det hos DS.

Automatiske døre

Usynlige tætningslister, integrerede dørhåndtag der automatisk skubbes ud når bilen nærmes med nøglen og den specielt designede siderude gør, at den nemt genkendelige kompakte SUV adskiller sig fra mængden.

Allerede fra første øjekast signalerer den stil og selvsikkerhed på 18 tommer hjulene – og med den ekstra frihøjde.

Takket være en helt nyudviklet platform – CMP (Common Modular Platform) er det også muligt at bygge en elektrisk drevet bil uden at give afkald på rummelighed i kabinen eller baggageplads.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk