Scania indleder i sag sin tre måneders forårs-turné med sine nye Euro 6 lastbiler. I tre måneder køres landet rundt med pitstop på de danske Scania anlæg. Størst opmærksomhed vil koncernens kraftigste lastbil R730 V8 uden tvivl få.

Importøren har inviteret vognmænd og chauffører til at prøve den nye lastbiler, og Scania i Horsens er første stop på den såkaldte ”Fuel Tour” demo-karavanen.

”Vi har læsset demo-køretøjerne op til kanten. Med i karavanen er en R 730 med tipsættevogn på i alt 54 tons vogntogsvægt, en R 520 bogietrækker med kølesættevogn på 48 tons, en R 410 ”eksporttrækker” med gardinsættevogn på 40 tons samt en 4-akslet P 450 sololastbil med hejselad, der runder feltet af på 32 tons totalvægt, siger markedschef Anton Freiesleben, Scania Danmark A/S.

Ni “Åbent Hus” arrangementer
Der bliver både præsentation af lavt placerede P-førerhuse og de største R-førerhuse.
Scanias demo-karavane byder ikke kun på prøvekørsler. Undervejs på turen rundt i Danmark gør karavanen holdt ved i alt ni ”Åbent Hus”-arrangementer.

Man sætter desuden fokus på de mange muligheder for at forbedre driftsøkonomien, som bl.a. ny teknologi, flådestyring og chaufføruddannelse giver mulighed for.

”Vi vil gerne give alle vognmænd og chauffører mulighed for at prøvekøre bilerne, så de kan få et indtryk af vores lastbilers køreegenskaber, trækkraft og komfort, siger Anton Freiesleben.

Eftermarkedstilbud
Det gælder bl.a. Scania Communicator kommunikationsenheden med tilhørende Fleet Management abonnementspakker. De giver mulighed for indsamling, download og analyse af lastbilens driftsdata med henblik på efterfølgende optimering af driften.

Ved prøvekørslerne logges alle data, så de fremmødte vognmænd og chauffører kan få analyseret deres egen kørsel og se, hvor der eventuelt er plads til forbedring af kørestilen.

Også Scanias opbygningsaktiviteter, finansierings- og forsikringstilbud, chaufføruddannelse, samt salg af brugte køretøjer bliver præsenteret ved arrangementerne.

“Young European Truck Driver”
Undervejs på karavanens tur rundt i landet afvikler Scania desuden regionale konkurrencer i ”Young European Truck Driver” chaufførkonkurrencen, så gæsterne også kan overvære  præcisionskørsel på manøvrebane med 16,5 meter sættevogntog.

”Transportbranchen stiller i stigende grad krav om komplette transportløsninger. Vi præsenterer en hel buket af aktiviteter, der viser, hvad Scania-organisationen kan byde på, siger Anton Freiesleben.

Den præcise rute for Scania ”Fuel Tour” demo-karavane med datoer for stop ved de enkelte Scania-anlæg inklusiv Åbent Hus-arrangementerne undervejs kan ses på www.scania.dk/nyheder og på Scania Danmarks Facebook-side.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk