Nu var det på tide. Efter ni år har SKS Kraner i Viby Sjælland skiftet ni udtjente Renault Master med ni nye 165 hk udgaver.

Direktør og ejer Eno Hausner Andersen mente, at det var nu, at hans gode serviceteam skulle have de nye servicevogne.

Han fortæller, at det første hans kunder ser, når SKS-bilerne ankommer,  er  den helt specielle gule farve ”Cadmiun Yellow”, der skiller sig ud fra mængden af hvide varevogne. At SKS Kraner A/S bruger servicevognene som visitkort ses tydeligt med den fuldt udnyttede reklameplads på bilerne.
 
SWF-partner
SKS Kraner A/S er en af Skandinaviens førende SWF partnere. SWF Krantechnik GmbH fra Mannheim i Tyskland leverer de krankit, som SKS Kraner A/S anvender til opbygning af sine kraner.

«Med udstyr fra SWF kan vi bygge kraner med en løftekapacitet på op til 500 tons. Lige nu har vi travlt med at montere tre sæt store kraner i England, » siger Eno Hausner Andersen.

Eno Hausner Andersen og hans medarbejdere har været tilfredse med de gamle Master-biler. For driftsikkerheden og minimale serviceomkostninger på de eksisterende Renault Master var god. Derfor fortsætter man med samme bilmodeller som de seneste ni år.

Komplet pakkeløsning
Bilerne er finansielt leaset gennem Renault Trucks Financial Services – og er med Excellence servicekontrakt, hvor bl.a. pæreskift og vinduesviskere er inkluderet. SKS Kraner har desuden tilkøbt en dækaftale til bilerne, så de har en komplet pakkeløsning.

Alle bilerne er udstyret med original touch-media navigation med DAB radio og bakkamera og affjedret førersæde.

Volvo Truck Center Taastrup har stået for montering af Webasto oliefyr. Bilerne er opbygget hos VTC Værktøjscentret i Roskilde med komplet reolindretning fra Plastipol Scheu, 3000 watt inverter, LED lys, M.A.D progressive fjedre samt galvaniseret trin bag.

Bilerne er leveret af salgschef Claus Rieland, Renault Trucks Danmark, hos Volvo Truck Center i Taastrup

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk