Blikfanget på Renault Danmarks stand er ganske vist en Formel 3 Renault racerbil – men for de professionelle besøgende, er der nu nok de tre sportspræparerede varebiler med betegnelsen Formula Edition.

”Sammen med Sverige sammensatte vi selv en Formula Edition modelserie i fjor, men fabrikken kopierede os og valgte selv om producere en Formula Edition serie, og her er udstyrslisten lidt mere omfattende end hos den skandinaviske model,” siger Søren Hyltoft, pressechef for Renault Danmark.

Stor svensk interesse

Det er både Kangoo, Trafic og Master, som bliver udstillet i den sorte sportsudgave, som Renault Danmark mener er kan leveres over sommeren.
Inden udstillingen i Herning var de tre Formula Edition biler udstillet på en transportmesse i Sverige – også her var der en gul Renault racerbil med som blikfang,- om end en Formel 1 racer, og der var stor tilstrømning til standen.
”Vi tror meget på, at mindre håndværksmestre vil finde Formula Edition bilerne spændende – men desuden har vi så en konkurrence på standen, hvor man kan vinde to billetter til et Formel 1 racerløb,” siger Søren Hyltoft.

Lokale sælgere

Standen bliver bemandet med primært sælgere fra lokale Renault-forretninger – samt med repræsentanter fra importøren.

”Det er mange år siden, at Renault Danmark sidst har udstillet på transportmessen i Herning, men i år vil vi gerne vise flaget – og møde kunderne – ikke mindst med den position, som har på markedet nu, hvor vi i 2016 solgte 3.836 Renault varebiler herhjemme,” siger Søren Hyltoft.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk