Af Finn Bruun

 

Stor opbakning til både det maritime topmøde d. 8.-9. oktober og de landsdækkende Danish Maritime Days 6.-10. oktober.

Danish Maritime Forum er den hidtil største og mest ambitiøse manifestation af Danmark som maritimt verdenscentrum, og såvel kronprinsens og Erhvervs- og vækstministerens deltagelse markerer niveauet, når en lang række af verdens allermest indflydelsesrige eksperter, ministre og maritime branchefolk skal diskutere, hvordan vi bedst imødekommer de muligheder og udfordringer, det globale maritime erhverv står over for de kommende år.”

Samler alle aktører
Det er ved at være et topmøde, som samler alle aktører i den maritime branche. Det sker ud fra devisen, at man kun kan komme fremtidens udfordringer og muligheder i møde ved at arbejde sammen og bruge hinanden og udvikle idéer sammen.

– Når vi kigger frem mod 2030, er forventningen, at verdenshandelen vil fordobles. Det sætter store krav til den maritime industri, som i dag står for transport af omkring 90 procent af verdens samlede fragt. Det er disse krav, vi forsøger at komme i møde med et arrangement som Danish Maritime Forum, siger han.

Både topmøde og events
Det maritime forum er en del af Danish Maritime Days, der foregår fra den 6. til den 10. oktober og består af en lang række events spredt ud over hele Danmark.

Dagene byder på både faglige, politiske og folkelige arrangementer med Danish Maritime Forum som det absolutte flagskib.

Danish Maritime Days er et offentligt- privat partnerskab mellem Danmarks Rederiforening, Danske Maritime og Søfartsstyrelsen støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond,

Stor opbakning
Den Danske Maritime Fond, Erhvervs- og Vækstministeriet, Lauritzen Fonden, D/S Orients Fond, Hempel Fonden og Torm Fonden.

 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk