Én af Danmarks største bilkoncerner skifter navn fra Interdan. Ikke til et helt nyt navn, men til det navn, som koncernen havde tilbage for over 100 år siden: K.W, Bruun.

Navnet K.W. Bruun har rødder tilbage til 1914, hvor Karl Wilhelm Bruun stiftede sin første bilhandel. Han var en dygtig og iderig købmand, som ikke havde langt fra tanke til handling.

Hans søn, Jørgen Bruun, tog over efter sin far i 1970’erne – som igen gav stafetten videre til koncernens nuværende bestyrelsesformand for over 25 år siden.

Tilpasset forretningsmodel

I dag er dette købmandskab stadig en af grundstenene i koncernens måde at drive forretning på, oplyser koncernledelsen.

”Vi har tilpasset vores forretningsmodel, ligesom vores kultur har udviklet sig gennem tiden, mens vores forretningsprincipper og DNA er uændret. Som familiefondsejet Koncern er vi stolte af det, K.W. Bruun skabte, ligesom vi er stolte over de medarbejdere og den effektive virksomhed, vi har i dag. For os er det kun naturligt at gå fremtiden i møde, som vi startede – som K.W. Bruun & Co”, siger Anders Bruun, tredje generation og bestyrelsesformand i K.W. Bruun & Co.

Fjerde generation i ledelsen

Navneskiftet lanceres samtidig med, at Maria Bruun-Lander, fjerne generation fratræder posten som koncerndirektør og i stedet indtræder som næstformand for koncernbestyrelsen.

Lars Christian Dybkjær, tidligere CFO/COO for Interdan Holding indtræder som CEO for K.W. Bruun & Co.

”K.W. Bruun brandet afspejler, hvem vi er, og hvad vi brænder for. Det er en identitet, der viser, at der er mennesker bag, og at der er passion og engagement. K.W. Bruun bliver nu synlig igennem hele vores selskabsstruktur, hvor nyt logo og brandidentitet skal fungere som fælles fundament for alle selskaber,” siger Maria Bruun-Lander

Under eget logo

Datterselskaberne Bilabonnement og Quickpoint bevarer deres nuværende visuelle identitet og navn med tilføjelse af K.W. Bruun under eget logo.

Navneskiftet træder er netop trådt i kraft. De praktiske ændringer i forbindelse med navneskiftet, bl.a. skiltning og ny IT-infrastruktur gennemføres i løbet af i år.

Fakta – K.W. Bruun & Co:
K.W. Bruun & Co har rødder tilbage til 1914, hvor stifter Karl Wilhelm Bruun solgte de første biler. I dag er K.W. Bruun & Co A/S en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige.

Koncernen beskæftiger sig yderligere med to fokusområder: Udvikling af digitale koncepter med fokus på fremtidens mobilitetsløsninger og investering i værdipapirer og ejendomme.

I 2020 blev Classic Car House A/S stiftet, et kommende unikt samlingspunkt for mennesker med entusiasme for og kærlighed til klassiske biler.

Primære selskaber i K.W. Bruun koncernen:

K.W. Bruun & Co │ K.W. Bruun Invest A/S │ K.W. Bruun NxT A/S │ K.W. Bruun Import A/S │
K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel i DK) │ K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi i DK) K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot, Citroën, DS, Opel i SE) │ K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi i SE)│ K.W. Bruun Logistik A/S │ K.W. Bruun Logistik AB │ Bilabonnement A/S │ Classic Car House A/S│
Quickpoint A/S │Gran Turismo Cars A/S │

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk