Herhjemme er Ford Transit Custom suveræn bestseller blandt varebiler, men i Storbritannien er bilen samlet nummer to på salgslisterne.

Kun én personbil solgte mere end Ford Transit Costum varebilen i Storbritannien i oktober måned – Ford Fiesta.

Og tager man hele 2018 til dato er Custom inklusive minibusudgaven nummer tre på salgslisterne. Samtidig er Ford det mest solgte bilmærke i Storbritannien.

Danske tal for ni måneder

Herhjemme er Transit Custom også den bedst sælgende varebil for flere år i træk ifølge De Danske Bilimportører – cirka dobbelt så godt sælgende som nummer to.

Ialt er der solgt 2.535 Transit Custom – dog kun målt i årets første ni måneder med en markedsandel på 10,3 procent  varebil-salgstallene for oktober i Danmark er ikke klar før sidst i denne uge.

Samme forskel

I samme periode har højdespringeren herhjemme været Peugeot 208 med 7.396 solgte enheder blandt personbiler. Transit Custom Van ville på den liste ende på en 16. plads foran Peugeot 2008 med 2.392 enheder – og lige efter netop Ford Fiesta med 2.682 enheder.

Succes’en gør sig gældende i Storbritannien med 33,2 pct. markedsandel for Transit Custom. Med den mindre Connect på andenpladsen.

Sjovere farver

Samlet er der solgt 52.000 Custom-varebiler til briterne i år – det bedste tal siden lanceringen i 2013. Og hvor før nærmest alle Transit varebiler var hvide er tallet nu kun 45 pct.

Kunderne vælger sjovere farver så som den nye Orange Glow, men også sølvfarver.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk