Det kan være dyrt ikke at holde sig grej i orden – det gælder ikke mindst grej til lasthåndtering på last- og varebiler.

Derfor har SAWO A/S i Støvring i disse dage travlt med at ligge sidste hånd på en landsomspændende kampagne vedrørende service.

”Vi vil vore kunder og vi vil dem det godt”.

Sådan udtrykker SAWO’s adm. direktør Michael Lassen Schmidt sig omkring om den nye kampagne.

Der kan spares mange penge
”Vores erfaringer fortæller os, at kunderne husker at få lavet jævnligt service på deres lastbil eller varebil, men deres grej til lasthåndtering halter lidt bagefter. Det vil vi gerne hjælpe vore kunder med at rette op på med denne kampagne, siger han.

Han understreger, at der kan spares mange penge på at lave en serviceaftale med SAWO.

”Det gør de, fordi de derved sparer de nedbrud, der oftest sker på skæve tidspunkter eller i den mest travle periode. Der hvor det kan blive dyrt at betale en servicevogn for udkald.
Vi har forskellige løsninger i forskellige prisklasser, alt efter ønske, siger Michael Lassen Schmidt. 

Timeforbrug eller fast-pris
En serviceaftale fungerer i hovedtræk som en aftale hvor man afregner efter timeforbrug eller en fastpris aftale – enten hvor man selv kun betaler for reservedelene eller hvor alt er inklusiv.

”Med sidstnævnte aftale kender man helt konkret sine årlige omkostninger på service og vedligehold og får ingen ubehagelige overraskelser. Det er her, der virkelig kan mærkes en besparelse – måske især for de større firmaer” siger Michael Lassen Schmidt, som fra tidligere i sin karriere har en stor erfaring med serviceområdet.

SAWO har uddannet deres personale til at fokusere mere på servicesalget, samt udvidet deres service-salgsmateriale.

Vink-mæ-a-vognstang
Det omhandler bl.a. kunde cases fra den fiktive ”Vognmand Vink-mæ-a-vognstang.” Han er  lidt uvidende omkring området, og
kunne spare mange penge ved at indgå en aftale.

SAWO’s mange servicebiler får også et løft på dekorations-siden, så ”Vognmand Vink-mæ-avognstang” nu kommer rullende rundt i landet. I dele af landet køres der tillige
radiospots, hvor vognmanden også er i fokus.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk