Det er noget af en forfremmelse, som er overgået den hidtidige adm. direktør for Citroën i Skandinavien og med hovedsæde i Danmark, Arnaud Leclerc. Han skifter efter tre år nu skrivebordet i Københavns Sydhavn med et nyt i den engelske hovedstad som øvetrste chef for Citroën UK and Ireland.
 
Han afløses 1. Juli af Arnaud Duchemin som administrerende direktør for Citroën i Skandinavien.

Arnaud Duchemin er 42 år og startede sin karriere i bilverdenen hos Fiat Auto i Frankrig, hvor han  arbejdede med forhandlerudvikling og flere områder inden for salg.

I Citroën i 14 år
For 14 år siden blev han ansat hos Citroën og har varetaget en række funktioner bl.a. som direktør for en af Citroëns egne forretninger i Paris, Metz og Rennes, samt som ansvarlig for koncernens egne forretninger i den vestlige del af Frankrig. Siden har han bl.a. været chef for Citroëns B2B (Business to Business)

I 2014 tiltrådte han en stilling i Eksportdirektionen for Nord- og Centraleuropa som zoneansvarlig for Citroëns datterselskaber i Holland og Belgien.

Hvad der er ekstra spændende for Arnaud Leclerc er, at han overtager jobbet i det britiske fra Linda Jackson, som er udnævnt til øverste chef/CEO for Citroën mærket 1. junited CEO for the Citroën, hvor hun tager over efter Frédéric Banzet.

Linde Jackson har arbejdet i 35 år i bilbranchen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk