Transportminister Henrik Dam Kristensen slog et slag for transporten på DTLs stand under åbningen af Transport 2013 i går i Herning messecenter.

Der blev tid til et slag for transporterhvervet på boksebolden, der kan fortælle, om du er mand eller mus.

Ministeren så også på teknologi til styring af køre- og hviletidsdata – og deltog i DTLs løbende afstemning om cabotage.

Bedre bundlinje
Under hele messen frem til og med søndag står en række DTL medarbejdere og vognmænd klar til at møde de besøgende, der lægger vejen forbi Hal J1. Under temaet ”Bedre Bundlinje” har gæsterne mulighed for at bruge alle sanser på standen og få en god snak om alt mellem himmel og jord.

DTLs partner Euromaster vil være på standen med lastbildæk, som de skærer op til genanvendelse for at vise, hvordan man sparer både på dækindkøb og brændstofforbrug.

Loadmaster vil samtidig pifte og pumpe dæk og demonstrere, hvad det rette dæktryk betyder for bundlinjen.

Styr på køre-hviletid
De tunge drenge fra Tungvognsspecialisten er på standen for at tale med gæsterne om deres produkter til at holde styr på køre- og hviletidsdata og mange andre serviceydelser som vognmændene kan have glæde af. Specielt glæder TVS sig til at møde DTL-medlemmer, der jo får gratis Tacho-Online til køre- hviletidsadministrationen.

Scania, som også er en af DTLs samarbejdspartnere i konkurrencen Årets Transportvirksomhed, har stillet en ny Euro 6 trækker op på DTLs stand. Her er der mulighed for at se og høre, hvor langt lastbilteknologien nu er kommet. Og skulle man få lyst, så står Trafikstyrelsen også klar på DTLs stand for at give gode råd om grøn certificering.

Tal med jurister
Juristerne fra DTL og Dansk Erhverv har lagt fjerpennen for en stund og er på standen for at møde transportfolket. Og selv om man måske ikke tror det, så er de til at tale med: De kan fortælle om de mange muligheder, som vognmændene har for at blive hjulpet, hvis de skulle have problemer i forhold til leverandører, kunder, myndigheder og medarbejdere.

Endelig er det også på DTLs stand, at du kan afgive din stemme på den virksomhed, der skal gå videre i Årets Transportvirksomhed og dermed måske vinde hæder på DTLs generalforsamling den 25. maj i Nyborg.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk