Amerikanske Mack Trucks, som er en del af Volvo Truck, udvider med en ny MD-serie. En lastbil, som nærmest kan kaldes et distributionskøretøj dog af de lidt større.

MD-serien fås i de amerikanske Class 6 og Class 7 størrelser på henholdsvis 12 og 15 tons – og sammen med de kendte Class 8 lastbiler, dækker Mack Trucks hele det amerikanske truck-marked.

250 nye arbejdspladser

Produktionen skal foregå på en helt ny fabrik i Roanoke Valley i Virginia – og den begynder i år. Det vil skabe 250 nye arbejdspladser. 13 mio. Dollars står investeringen i – eller knap 100 mio. kroner.

Allerede nu kan man bestille sin nye MD truck – og man kan selv vælge opbygningen fra almindelig alukasse. Bare der er tale om 4×2 løsninger. Altså en typisk by-bil. Mack Trucks nævner bl.a. løsninger til stykgods- og køletransporter, ladudgaver, tipbiler og tankvogne.

Et bredt lastbilsprogram

“Mack Trucks is meget stolte over denne investering og tilbyde et bredt program , som kan tilfredsstille kunder i ethvert lastbilssegment med vores produkter fra Class 6 til Class 8,” udtaler Martin Weissburg, præsident i Mack Trucks.

I Europa omfatter Volvo gruppen Volvo- og Renault lastbiler. Mack markedsføres ikke i Europa og Renault Trucks markedsføres ikke i USA. Derimod markedsføres Volvo Trucks både i Europa og i USA – samt på de fleste andre områder i Verden.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk