En god brændstoføkonomi er ikke alene penge sparet på brændstofbudgettet, men det er også et bedre miljøregnskab og en mindre udledning af CO2 i naturen.

Sådan siger vognmand og direktør Sven Anneberg, Anneberg Transport.

”Vi fik Renault lastbiler i vores vognpark i 2001, fordi de havde en egenvægt 400 kg mindre end tilsvarende modeller på markedet. Det antal af kilo kunne vi have ekstra med i tankene på vores internationale tankvognstransporter, » siger Sven Anneberg.

16 pct. forbedring
Bekendtskabet med Renault har firmaet ikke været kede af. Og slet ikke efter man har erfaret, at brændstoføkonomien i en Renault er god. Man har registreret, at brændstoføkonomien i den nye Renault T-serie er hele 16 pct. bedre end i de Renault lastbiler, som man købte i 2008, og de underpræsterede på ingen måde.  

”Brændstofbesparelsen giver os en gevinst på 35.000 kroner per år per lastbil, og den tager vi gerne med, fordi vi befinder os på et meget konkurrencepræget marked, hvor aktørerne er mange og virkelysten stor. En god brændstoføkonomi er ikke alene sparet penge på brændstofbudgettet, men det er også et bedre miljøregnskab og en mindre udledning af CO2 i naturen. Vi udarbejder miljørapporter til vores kunder, fordi de ser transportkæden som en del af deres produktion. De skal lave grønt regnskab, og brændstoføkonomien er ikke uden betydning. Vi vil gerne bidrage til at reducere miljøbelastningen ved godstransport,” siger Sven Anneberg.

Stof til eftertanke
Reparationer og brændstoføkonomien på en otte år gammel lastbil går op med finansieringen af en ny Renault lastbil.

Selv om vi som vestjyder ikke lader os begejstre unødigt, så giver brændstoføkonomien i Renault T-serie stof til eftertanke. Det er ikke dårlig brændstoføkonomi, der holder os vågne om natten,” siger Sven Anneberg.                          
                                                                               
Fakta – Anneberg Transport A/S:
Etableret: 1925 af Georg Anneberg
Afdelinger: Spjald, Vestjylland, Hvide Rusland, Tyskland, Norge, Sverige og Polen
Antal medarbejdere: 200
Antal køretøjer: 170 tankbiler, hvoraf hovedparten er Renault lastbiler
Nye lastbiler: Renault T-serie, 2-akslede trækkere 430 hk og 3-akslede trækkere 460 hk
Ledelse: Brødrene Sven og Georg Anneberg – 3. generation

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk