Så er tiden inde til at melde sig under fanerne til Årets Transportvirksomhed 2016. Det er nu, man skal til tasterne for som vognmand vil melde sig til – eller hvis man kender en DTL virksomhed, der burde være med.

Temaet for konkurrencen er i år rekruttering og fastholdelse af chauffører. Man skal fortælle, hvad ens virksomhed gør for at rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere i en tid, hvor flere brancher inden for transport begynder at mangle chauffører.

Man behøver med andre ord ikke være en verdensmester i alt, men DTL vil gerne høre, hvad
der gør én til at være noget særligt på sit felt.

Gå ind på DTL’s hjemmeside
Det tager kun få klik at melde sig til Årets Transportvirksomhed. Man skal gå ind på DTL’s hjemmeside, hvor man kan tilmelde din egen virksomhed – eller en virksomhed, som man mener bør stille op. Virksomheden skal blot være medlem af DTL.

Præmierne til vinderen er i år en tur til London for at opleve den engelske kåring Motor Transport Awards 2016. Det er dækfirmaet Bridgestone, der sponsorerer turen.

Vind egen reklamefilm
Herudover får vinderen produceret en reklamefilm om sin virksomhed og mærkater til lastbilerne.

Sponsorerne til Årets TransportvirksomhedSponsorer 2016 er Bridgestone, Codan, Jyske Finans, MTDK A/S, Scania, SOS Dansk Autohjælp og VBG.

Vinderen offentliggøres på DTL’s generalforsamling sidste weekend i maj. Sidste års vinder var Johannesen Kran og Maskintransport. Billedet er fra overrækkelsen, hvor Tine Baun Danielsen interviewer vinderen. Til højre DTL’s formand, Martin Danielsen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk