VW Cross Caddy er navnet på en ny og meget speciel udgave af den populære varebil. Bilen har et robust offroad-look.

I Cross-versionen har Caddy fået tilføjet yderligere appeal via en række styling-elementer, så den er letgenkendelig og står som en selvstændig model.

Cross Caddy har bl.a. 17-tommer Canyon-alufælge med 205/50 R 17 dæk. Men kan også få bilen med en særlig Viper Green metallakering, som kendes fra Scirocco.

Design-elementer
De sorte plastik-elementer på skærmkanter, sideskørter og de sølvlakerede beskyttelsesplader under front- og bagkofangeren samt beskyttelseslisterne på sideskørter fuldender offroad-looket.

De bageste sideruder samt bagruden er ligesom baglygterne mørktonede, så det giver bilen et karakteristisk design.

Desuden har bilen sæder i to-farvet ”Dimension”-betræk og kontrastfarver på dørbeklædningen,  og rat, gearstang og håndbremse er beklædt i læder med grå syninger.

Trendline-udstyr
Cross Caddy er baseret på Trendline-trim, og blandt standardudstyret er lys-og-syn-pakke, sædevarme, fartpilot, igangsætningsassistent og aircondition. Cross Caddy leveres udover varebil også i både fem- og syv-personers udgave.

Teknisk fås TSI-turbobenzin-motorer ( 85-105 hk) og TDI-dieselmotorer (75-170 hk). Man kan også vælge udgaver med DSG-dobbeltkoblingsgearkasse samt den firehjulstrukne udgave 4MOTION-firehjulstræk i udgaver med 2-liter TDI dieselmotor med enten 110 og 140 hk. Så ser den kke kun rå ud – så kan man også køre off road.

To skydedøre
Cross Caddy i Van-udgave adskiller sig fra personbilsudgaverne ved at have skydedør i begge sider af varerummet.

Standardudstyret på Van-versionen afviger fra personbilsversionen af Cross Caddy ved blandt andet at have andet indtræk med betegnelsen ”Timo”.

Priserne for Van-versionen af Cross Caddy begynder ved 131.700 kr. ekskl. moms inkl. afgift for en 1,2TSI model. Dyreste udgave er 2,0 TDI udgaven med 170 hk og DSG gearkasse til 219.790 kr. 

Priserne for Cross Caddy som personbil begynder ved 247.991 kr. for en 1,2 TSI med 85 hk og ender ved 421.998 kr. for topmodellen, der er udrustet med en 170 hk stærk 2-liters dieselmotor og DSG-dobbeltkoblings-gearkasse.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk