SOS Dansk Autohjælp kommer til at være ganske synlige under de danske etaper af Tour de France, som starter i dag med København som start-by – og efterfølgende kører etaper gennem Sjælland til Fyn og i Jylland

Man kommer til at assistere både myndigheder og bilister under løbet.

Ruten skal holdes fri

Redningstjenesten skal træde til, når en parkeret bil blokerer ruten – eller måske holder lige der, hvor der skal være plads til tv-transmission – eller hvis en bil går i stå på en af til- eller frakørselsvejene og skaber trafikkaos.

”Vi er glade for, at vi er blevet bedt om at bidrage til afviklingen af Tour de France med vores netværk i SOS Dansk Autohjælp,” siger direktør Jan Bøjstrup Christensen fra Mobility Division DK i SOS International.

Hjælp ved Storebælt

SOS Dansk Autohjælp skal bl.a. hjælpe med at fjerne biler, der holder ulovligt parkeret i forbindelse med enkeltstarten i København i dag.

På anden etape handler det om at assistere med at fjerne biler, der holder i vejen ved ruten i Vestsjælland.

Ved Storebæltsbroen er der også behov for assistance til at sørge for at til- og frakørselsveje er farbare.

Vejhjælps-cykler

Udover at yde assistance til myndighederne, forudser SOS Dansk Autohjælp, at der bliver behov for at komme bilister til hjælp, hvis bilen ikke kan starte eller punkterer på vej til eller fra cykelløbet.

SOS Dansk Autohjælp har derfor også hidkaldt deres eldrevne vejhjælps-cykler til de steder, hvor det vurderes, at der kommer flest tilskuere.

På første etape i dag er cyklerne til stede i indre by i København, på anden etape er de i Roskilde, og på tredje etape er vejhjælps-cyklerne på arbejde i Sønderborg.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk