Når det gælder opbygninger, servicering og salg af reservedele til Effer-kraner overdrager Scania Danmark nu jobbet til SAWO A/S, mens salg af Effer-kraner overdrages til Effer Krancenter A/S.

Fremover vil Scania stadig kunne udføre mindre serviceopgaver på Effer-kranerne, hvilket er i tråd med de opgaver, som Scania løser på andre kranmærker.

I forbindelse med ændringerne overfører Scania en række kran-medarbejdere, der vil sikre en fortsat god service for Scanias Effer-krankunder.

Grundig analyse
”Scania ønsker at skabe en endnu bedre oplevelse af vores egne produkter, og dette opnås bedst ved at fokusere på kerneforretningen, som er Scanias lastbiler og busser samt serviceydelser,” siger Scania Danmarks administrerende direktør, Janko van der Baan.

Efter en grundig analyse af alle Scania Danmarks forretningsområder og tilbagemeldinger fra kunderne, er det af den grund blevet besluttet at overdrage kranaktiviteterne til specialist inden for området.

”At valget faldt på SAWO er ikke tilfældigt. Virksomheden er specialiseret inden for kraner, og har i mange år været en god samarbejdspartner til Scania Danmark på mange andre områder,” siger Scania-direktøren.

Stadig klare kran-service
Med 20 landsdækkende salgs- og serviceværksteder i hele landet, kan Scanias nuværende krankunder få support og service – uanset, hvor i landet de befinder sig, og det er en bedre service, end den Scania selv kan tilbyde, mener man hos Scania.

”Vi vil gerne takke Effer Kraner for et godt samarbejde gennem alle årene, og vi er sikre på, at SAWO er den helt rigtige samarbejdspartner for vores krankunder,” siger Janko van der Baan.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk