VW Amarok, årets pick-up i Europa 2011, kommer nu i to nye udgaver –
Amarok Atacama og Amarok XXL.

De nye udgaver har  mere udstyr og lastekapacitet, og skal nok finde sine kunder i dansk erhvervsliv.

Mest spektakulær er modellen XXL, som er et samarbejde mellem Volkswagen og VETH Automotive, der har en lang tradition for ombygning af erhvervsbiler for kunder, der har specielle ønsker eller behov.

650 mm længere akselafstand
Amarok XXL har 650 mm længere akselafstand end en standard Amarok, hvilket betyder, at ladet indvendigt nu måler 2.205 mm i længden, hvor det på en standard Amarok måler 1.555 mm.

Dermed kan en Amarok XXL transportere mere eller ekstra lange genstande og udføre endnu flere transportopgaver. Ladets indvendige bredde på 1.670 mm er identisk med en standard Amarok, og den kan rumme en Europapalle på tværs.

Amarok XXL er samtidig velegnet som mandskabsvogn, da den er udformet som dobbeltkabine med plads til fem personer – registreret uden afgift.

Samme teknik
XXL-modellen fås med de samme motorer og transmissioner som en standard Aamarok, hvilket vil sige en to-liters TDI-dieselmotor med enten 140 eller 180 hk. Den kan vælges med baghjulstræk eller 4Motion-firehjulstræk samt med 6-trins manuel gearkasse med reduktionsgear eller 8-trin.

En Amarok 2,0 TDI 180 hk 4Motion Trendline med 8-trins automatgearkasse indregistreret som mandskabsvogn har en totalvægt på 3.040 kg, og nyttelasten er på 837 kg.

Merpris 72.000 kroner
Amarok XXL tilbydes i alle udstyrsniveauer: Startline, Trendline og Highline, og merprisen i forhold til en standard tilsvarende Amarok er 72.000 kr.

Priserne for en Amarok XXL begynder ved 227.587 kr. uden afgift og eksklusive moms  for en 2,0 TDI 140 hk med baghjulstræk og 6-trins manuel gearkasse.

Ny luksus-udgave
Der introduceres også en specialversion af Amarok med navnet Atacama. Den er baseret på en Trendline-version, men standardudstyret er opgraderet og byder på række en designelementer, der giver Atacama et mere eksklusivt og sportsligt udtryk.

Atacama er blandt andet udstyret med karakteristiske Bi-xenonforlygter med LED-kørelys, flotte glanspolerede 17” Albany alufælge (dæk: 245/65 dæk), sort stylingbar og side-trinbræt front stødfanger med afdækningpanel. Interiøret i en Amarok byder på funktionalitet, kvalitet og komfort på højt niveau, og i Atacama-versionen er der et nyt multifunktionsrat, nyt ”Quad”-indtræk og et udvidet multifunktionsanlæg.

Atacama fås til priser fra 271.091 kr. ekskl. moms men inklusive afgift.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk