Fra 1. januar 2015 flytter filialchefen hos Volvo Truck Center i Taastrup, Marcel Wolff-Matern, til Hillerød og bliver ny salgschef.

Han træder ind i stillingen i stedet for den tidligere salgschef ved Volvo Trucks i Hillerød, Mark Jacobsen, der ulykkeligt omkom ved et helikopterstyrt i sommer – hvor også Volvo Group Trucks adm. direktør Søren Wettergreen omkom. I alt fire personer mistede livet ved ulykken.

Marcel Wolff-Matern har de sidste tre et halvt år varetaget rollen som filialchef hos Volvo Truck Center i Taastrup. Inden da var han sælger i samme afdeling.

”Vi er utrolig glade for, at Marcel har valgt at tage denne stilling – det er vigtigt for vore kunder i Hillerød og omegn at vide, at der kommer en kompetent og erfaren ressource, som allerede kender Volvo og produkterne, på denne post,” siger salgsdirektør i Volvo Truck Center Nicholas Kjær.

Marcel Wolff-Matem ser frem til at være med til at videreføre og udvikle salget i Nordsjælland. Han er 38 år gammel og oprindelig uddannet mekaniker og ingeniør.

Han vil fungere som servicechef i Taastrup indtil udgangen af dette år.

Ved årsskiftet overtager servicemarkedsdirektør hos Volvo Truck Center, Jens Egeskov, midlertidigt også rollen som servicechef i Taastrup, indtil der er fundet en ny medarbejder til stillingen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk