Den danske producent af belysningssæt til trailere, Ermax A/S i Rødovre, leverer nu direkte til trailerfabrikanter efter mål.

Fabriksleveringen, kaldet OEM, er bl.a. kommet i stand gennem den tyske akselproducent BPW, som ejer Transport Teknik A/S og dermed datterselskabet Ermax.

One-stop-shopping
BPW leverer mange aksler til trailerproducenterne, som gennem ”one-stop-shopping” kan få alle nødvendige detaljer i produktionen på plads.

Leveringerne omfatter selve belysningselementerne sammen med nødvendige kabler og andre elementer, som skal bruges til trailerne.

”Med en forventet stigende afsætning vil der formentlig blive trangt på produktionsfabrikken i Rødovre, men løsningen er at lageret flyttes til Transport Teknik i Kolding, hvor vi har et lager på 12.000 kvm, siger direktør Carsten Brandrup, Ermax.

Velanskrevet i branchen
Ermax er velanskrevet i branchen, og man vil fortsætter kunne levere produkter lokalt – fra glødelamper til LED-belysning – indenfor bl.a. baglygter og sidemarkering.

BPW ejer foruden Transport Teknik og søsterselskabet Besko A/S danske selskaber så som HBN-Teknik, der producerer letvægtsaksler.

Flere BPW-produkter
På Transport 2013 i sidste måned viste Transport Teknik også andre af BPW’s produkter – bl.a. telematik-systemer fra virksomheden Idem – så som flådestyringssystemer og overvågningssystemer.

Dertil kom forskellige luftaffjedringssystemer fra BPW til ni- og 14 tons aksler – samt aerodynamisk sideafskærmning fra firmaet Wabco med navnet Opti-Flow, som kan nedsætte lastbilens forbrug med op til fem pct.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk