Ljungbyhed Motorbane i Skåne danner i weekenden 8-. og 9. september ramme om et kæmpe truckshow med 1.000 deltagende lastbiler fra hele Norden og Europa.

Arrangørerne forventer 10.000 besøgende til, hvad der kaldes en to-dages familiefest, hvor man som chauffør eller vognmand kan tilmelde sig med sin lastbil – og ligeledes deltage i konkurrencer, hvor de flotteste lastbiler præmieres.

Skåne Truckshow har været afholdt hvert år siden 2012.

Fra fredag kl. 18

Har man ikke en lastbil, er man velkommende til festen og se på de flotte køretøjer, der udstilles fredag den 8. september fra kl. 19 til midnat – og lørdag den 9. september fra klokken 10- til 17.

Ved siden af banen ligger Hotel Söderåsen, hvor man kan booke rum – men man kan også campere i området.

I år er der flere nye aktiviteter – bl.a. udstilling af de i Sverige kendte A-traktorer, som er ombyggede personbiler med max-fart på 30 km/t, som er henvendt til unge mennesker uden kørekort til bil.

Snak om ellastbiler

Dertil ”Talk Show på Skåne Truck Show”, der er en serie seminarier i form af interview og paneldiskussioner.

Ifølge Transportnyhederne.dk kommer man blandt andet til at diskutere det stigende behov for lastbilchauffører, omstillingen til alternative drivmidler, elektrificeringen og digitaliseringen af administrationen på landtransportområdet.

”Talk Show på Skåne Truck Show” arrangeres af vognmandsorganisationen Sveriges Åkeriföretag.

Køb billet på hjemmesiden

Billetter kan købes på Skåne Truckshows hjemmeside. Prisen for at deltage med sin lastbil er 500 kroner inklusive entré og frokost.

Andre gæster betaler 250 kroner – for begge dage 400 kroner. Parkering koster 50 kroner. Børn under 15 år er gratis.

Man kan eventuelt kontakte arrangørerne på jonas.ericsson@fabas.se eller skanetruckshow@outlook.com.

Rutevejledning

Fra Helsingborg er der godt 40 kilometers kørsel, hvor man følger E4 mod Stockholm.

I Östra Ljungby drejer man til højre ad vej 13 mod Klippan – og Ljungbyhed ligger lige efter Klippan. Adressen er Thulinvägan 23-25, 26451 Ljungbyhed.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk