Den helt nye Fiat Ducato, som først blev præsenteret på den europæiske motorpresse midt i denne måned, vandt i dag titlen ”Årets varebil i Danmark 2014” – det var folketingsmedlem Lars Christian Lilleholt (V), der offentligjorde vinderen i forbindelse med transportmessen Vestfyn Trækker, der åbnede i dag i Ejby på Vestfyn – og som foregår i hele weekenden.

Der var 12 varebiler og gulpladebiler i feltet.

Bilerne var Citroën C4 Picasso, Fiat Ducato, Ford Transit 2 Tons, Ford Transit Connect, Kia Carens Van, Mercedes-Bens Sprinter, Nissan Qashqai Van,  Opel Meriva 1,6 CDTi Van, Suzuki S-Cross Van, Toyota Sportsvan 1,6 Van, Toyota Auris Hybrd Touring Sports Van og Toyota Proace.
Efter en dag bag rattet i bilerne kunne juryen i Motorjournalisternes Klub i aftes nominere fem biler til finalen: Citroën C4 Picasso, Fiat Ducato, Ford Transit 2 tons, Fords Transit Connect sat Mercedes-Bens Sprinter.

De 200 point fra de otte dommere i juryen blev givet med følgende resultat:

1 – Fiat Ducato, 56 stemmer.
2 – Ford Transit 2 tons, 45 stemmer.
3 – Ford Transit Connect, 44 stemmer.
4 – Citroën C4 Picasso, 30 stemmer.
5 – Mercedes-Benz Sprinter, 25 stemmer.

Derfor blev Ducato valgt
Den officielle redegørelse fra juryen er, at Fiat Ducato er valgt til Årets Varebil 2014 på grund af dens attraktive priser i kombination med et stærkt motorprogram, muligheden for at tilkøbe avancerede sikkerhedssystemer, en god ergonomi, et komplet modelprogram og en god oplevet kvalitet.

Fiat Professional i Danmark gjorde et stort arbejde i at få den nye Ducato op til den danske kåring – for den internationale Van of the Year kåring finder først af sted forud for den internationale transportmesse IAA i Hannover, der åbner den 25. september i år.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk