(KÖLN)

Fords personbils-bilsprogram emmer i dag af luksusudgaver som ST-Line og Vignale. Så langt er varebilerne endnu ikke kommet, men i forbindelse med Ford “Go Further” program er der også blevet plads til opdaterede Transit Custom modeler.

Colour Edition kaldes de nye varebiler, som byder på farverne blå, rød, hvid og sort plus bundplader, sorte 17 tommer alufælge, sortlakeret tag, spejlehuse og lygtekranse.

Dertil kommer Sport serien med fatstriber på kølerhjælmen i otte versioner. Det er noget, som kunderne for alvor efterspørger. Er man til minibussen Tourneo – alternativt som dobbeltkabine –  kan man, ifølge Ford Europe, også vælge Sport versionen samt 6-trins automat-gearkasse og luftaffjedring på bagakslen.

Klar i foråret
De nye udgaver er klar i løbet af foråret – men i begyndelsen udbydes kun 1.000 enheder I Europa – så man skal være hurtig.

Bilerne er baseret på Custom 290 Trend med kort akselafstand,og standard højde. Motoren er 170 hk 2-liter motor med 6-trins gearkasse.

Sport udgaven har kofangere, dørhåndtag  og spejlhuse i karoserifarve samt skærmforøgere. Man kan få 17 tommer alufælge eller bestille den med 18 tommer alufælge i sølvdesign.

Dellæder-indtræk
Sikkerheds-mæssigt kan bilen fås med nødbremsesystem og fodgængergenkendelse – og sidevindskontrol system.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk