Der er måske ikke så mange virksomheder, der tænker over det i det daglige, men ved at vælge en let indretning af varerummet, kan man spare rigtig mange penge i sparede brændstofudgifter.

Eksempelvis kan man tage en mellemklasse VW Transporter, der måske kører cirka 16 km/l – kører den 35.000 km om året og vægten f.eks. er 44 kg lettere end en tilsvarende indretning fra et konkurrerende firma (100 kg i stedet for 144 kg) kan man spare 1.250 kr. over tre år.

Har man en vognpark på 100 biler, er der spares 125.000 km.  og knap 22 tons mindre i CO2 udledning.

Stål, aluminium og plast
Hos Bott arbejder med stål, aluminium og plast i reolopbygningerne – og løsningerne er ofte dyrere end konkurrenternes, men på den mellemstore og lange bane er de ikke dyrere – men mere miljørigtige.

”Vi ligger i den høje prisende og konkurrerer ikke på priser men på unikke løsninger og brændstoføkonomi og CO2-udledning,” siger direktør for Bott-Danmark, Jesper Christoffersen.

Han tiltrådte for seks måneder siden og har igangsat en strategisk vækstplan.

Flere kvadratmeter
”Vores bilindretning giver flere kvadratmeter uanset om produkterne er flade- eller skrå hylder eller opbevaringskasser,” siger Jesper Christoffersen.

Fredericia-virksomheden vil i den kommende tid målrettet gå efter større markedsandele i Danmark via et nyt sælgerkorps som skal  tilbyde unikke løsninger og fortælle historien om bilindretningen, driftsøkonomi og miljø.

De skal også hjælpe kunderne med at styre deres processer for leveringer af biler med Bott bilindretning.

Samarbejder med bilfabrikkerne
Bott samarbejder i Europa som premium partner for blandt andre Volkswagen, Opel og Ford. 

Bott-produkterne har i øvrigt nogle af markedets bedste crash-test. I Danmark kan Bott montere bilindretning lokalt via samarbejdspartnere som alle er uddannet via Bott montageskole i Tyskland.

Ind over leasingydelsen
”Bilindretningen kan køres ind over leasingydelsen, så uanset om prisen er 10.000- eller 60.000 kroner er den månedlige ydelse ikke særlig stor, til gængæld får brugeren af bilen en indretning, som gør hverdagen nem, effektiv og giver samtidig større arbejdsglæde” siger Jesper Christoffersen.

Bott-Danmark A/S har hovedkontor og showroom på Strevelinsvej i Fredericia – og rykker ind i nye lokaler i næste uge, men på samme adresse.

Det danske datterselskab af tyske Bott har i dag 12 ansatte. Moderselskabet blev grundlagt i 1930, har 800 ansatte, og har filialer i hele Europa. Fabrikker har man i Tyskland, Storbritannien og Ungarn.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk