Citroën C4 Picasso, Mazda 3, Peugeot 208, Skoda Octavia og VW Golf.

Efter to dages test af de nyeste biler i Danmark i og omkring Jyllands-ringen ved Silkeborg og nær Herning, er 24 danske jurymedlemmer blevet enige om at nominere de fem biler til at gå i finalen onsdag til titlen Årets Bil i Danmark 2014.

Ikke Årets Varebil 2014, for den findes i maj næste år – men næsten alle deltagere i årets bil-kåring kan også blive godkendt som gulpladebiler til deltagelse i næste årets kåring af årets varebil næsten forår.

Forbedret franskmand
Citroën C4 Picasso har vi allerede testet i forbindelse med Årets Campingtrækker, som dog først bliver præsenteret i næste måned – og den kører fremragende, sammenlignet med tidligere udgaver af C4 Picasso.

Mazda 3 er en bil, som følger i hælene på storebror Mazda 6 – med teknik, som opfylder fremtidige miljønormer uden brug af efterbehandling. Peugeot 308 er en bil med køreegenskaber, som er endnu bedre end forgængeren – og Skoda Octavia og VW Golf står for det ypperste i detaljemaksimering i klassen.

Udenfor nominering
Udenfor nominering finder man andre biler ved kåringen, som kan blive godkendt som varebil –  så som BMW3 Grand Touring, Dacia Sandeo og Lodgy, Ford Kuga, Kia Carens, Mitsubishi Outlander, Nissan Note, Peugeot 3008, Renault Captur og Zoe, Seat Leon, Subaru biler Forester, Suzuki SX-4 Cros samt Toyota Auris og RAV 4. Endelig er der Mazda 6 samt miljøbiler så som Testa S og, Fiat Panda.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk