JH Transport & Logistics A/S fra Brøndby vandt opgøret om at blive Årets Transportvirksomhed 2019.

Kåringen fandt sted under DTL’s generalforsamling i København forleden. Det var Magnus Heuniche, der forestod præsentationen af finalisterne og afsløring af vinderen efter en sms-afstemning og votering i juryen.

Ærefulde andenpladser

I finalen vandt de over AVAS Vognmandsforretning A/S og Vognmand Filtenborg fra Nykøbing Mors. Begge virksomheder har i løbet af konkurrencen fået stor anerkendelse for deres arbejde indenfor årets tema “Bæredygtig drift – herunder  rekruttering og ledelse, grøn drift og social ansvarlighed-

Det er DTL-Danske Vognmænd, som planlægger og afvikler Årets Transportvirksomhed i samarbejde med Bridgestone, Cirkle K, If, Jyske Finans, SOS Dansk Autohjælp, VBG og Volvo Trucks.

Dommerkomiteen skrev:

“JH Transport & Logistics rekrutterer bredt på tværs af køn og medvirkede sidste år i et projekt, hvor målsætningen var at integrere flygtninge i transportbranchen og på arbejdsmarkedet. Virksomhedens seniorpolitik giver chauffører over 65 år mulighed for at sammensætte deres egen hverdag, og virksomheden er også godt med på bæredygtig drift: Sidste år reducerede JH Transport & Logistics deres CO2-forbrug med 131 tons og virksomheden fik allerede for et par år tilbage sin første hybridbil.”

Vinderen fik et gavekort på 25.000 kroner til brug til rekruttering og ledelse, mens de to andenpladser fik hver 7.500 kroner på et gavekort til brug til personaleaktiviteter i virksomheden.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk