Virksomheden HedeDanmark A/S i Aalborg har netop investeret i to 5 tons Iveco Daily ladbiler med 170 hk – med betegnelsen 50C17.

Det er første gang HedeDanmark køber 5 tons biler, som ganske vist kræver lastbil-kørekort, men bilerne er mere fleksible og kan have mere last med end en 3,5 tons bil.

Bilerne kan med fordel benyttes til forskellige relevante opgaver indenfor bl.a. vejservice, vejvedligeholdelse, græsklipning og vinterbekæmpelse.  

Mere salt på ladet
”Vores chauffører er utrolig glade for bilerne. Vi har valgt større biler denne gang, så vi blandt andet kan have mere salt med gennem vinteren. Vi valgte Iveco Aalborg som leverandør, blandt andre mulige leverandører, da vi oplevede en utrolig god service lige fra første kontakt. Al korrespondance blev fulgt til dørs og vi oplever en fair og serviceminded behandling”, udtaler formand Martin Barchow, HedeDanmark.

Bilerne er leveret af Carsten Severinsen fra Iveco Aalborg.

Udendørs opgaver
Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdier for HedeDanmark. Værdier, som er med til at sikre en korrekt, miljøvenlig og effektiv udførelse af opgaverne, og som skaber langvarige relationer til kunderne.

HedeDanmark i Aalborg arbejder med outdoor facility services og er organiseret i fire divisioner: Grøn Service, Skov, Landskab og Handel.

Virksomhedens aktiviteter spænder bredt – fra outdoor facility services for private og offentlige virksomheder til handel med træflis, skovforvaltning i Danmark og Baltikum, landskabspleje samt handel med juletræer og udstyr til juletræsproducenter og skovbrugere.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk