Stiholt-koncernen , der har mere end 50 års erfaring i lastbilbranchen, overtager fra 1. maj Ivecos afdeling i Aalborg – beliggende på Tarmvej 2 i Aalborg.

Overtagelsen sker som led i Ivecos strategi om i højere grad at fokusere på importøropgaven og samtidig hjælpe succesfulde forhandlere til vækst gennem større distrikter og øget volumen.

Stiholt-koncernen, der har været autoriseret Scania-forhandler siden 1962, kan samtidig servicere kunderne med en endnu bredere produktpalette.

Får frigjort ressourcer
”Stiholt har gennem mange år opbygget et fantastisk godt renommé, som utvivlsomt vil bidrage til at styrke både vores forhandlernet og vores markedsandel og samtidig sikre, at vore mange kunder i det nordjyske får den bedst mulige service. Samtidig får vi i Iveco med overdragelsen frigjort ressourcer til importøropgaven og til arbejdet med at støtte vores voksende netværk af forhandlere og servicepunkter i de øvrige nordiske og baltiske lande bedst muligt,” siger Lars Beck, Business Director i Iveco North Europe & Baltics.

Ivecos Aalborg-afdeling har eksisteret siden 1980 og tæller i dag 13 fastansatte medarbejdere, der alle vil fortsætte i deres nuværende job efter overtagelsen.

Perfekt supplement
Afdelingen, der dækker området fra Skagen til Randers, er ifølge administrerende direktør i Stiholt Erhvervsbiler A/S, Michael Gadekær, et perfekt supplement til Stiholt koncernens eksisterende forretning.

”Iveco har været i Aalborg i mange år og har en god kendskabsgrad i området. Samtidig har Iveco et  stærkt og bredt program, hvor især varebilen Daily og de lettere Eurocargo  lastbiler er et nyt og interessant produktprogram for os. Som Scania-forhandler har vi jo hidtil begrænset vores aktiviteter inden for de tungere lastbiler, så det er meget interessant for os nu også at kunne levere en god service over for vores kunder, når det gælder lettere køretøjer, siger Michael Gadekær.

Bedst med privat forhandlernet
For Iveco-importøren gælder det om at komme i arbejdstøjet sammen med deres nye samarbejdspartner.

”Vi er overbeviste om, at det tjener Ivecos interesser bedst at understøtte et privatejet forhandlernet og sikre tæt samarbejde og konstruktiv dialog med vores dygtige forhandlere,” siger Lars Beck.

Fakta om Stiholt-koncernen:
Kimen til Stiholt-koncernen blev lagt allerede i 1934, da Immanuel Stiholt kom i lære som automekaniker på et autoværksted i Sæby. I 1949 købte Immanuel Stiholt sin gamle læreplads og grundlagde Im. Stiholt A/S.

Da Scania i 1962 gik ind på det danske marked, blev Im. Stiholt autoriseret Scania-forhandler og har siden haft sit fokus i lastbilbranchen.

I dag er Stiholt et kendt og respekteret navn i branchen, og koncernen, der beskæftiger cirka 600 medarbejdere, har hovedkvarter i Sæby og omfatter i dag selskaberne Im. Stiholt A/S, SBS A/S, Palfinger Danmark A/S, Staring Maskinfabrik A/S og nu også Stiholt Erhvervsbiler A/S

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk