KIA præsenterer den faceliftede Sportage SUV model med 48V mild-hybrid diesel-drivlinje på to liter og nyt design inde og ude.

KIA solgte over 131.000 eksemplarer af Sportage i 2017, hvilket svarer til en fjerdedel af mærkets samlede salg i Europa.

Opgraderingerne af Sportage-modelrækken omfatter ændringer af GT-Line-modellerne. Leveringerne af den nye model til de europæiske kunder begynder i tredje kvartal 2018.

Forbedret sikkerhed

Den nye model kombinerer et opdateret udvendigt og indvendigt design med nye sikkerheds- og infotainment-teknologier. Motorerne opfylder de kommende emissionsstandarder.

Sportages nye EcoDynamic+ 48V diesel mild-hybriddrivlinje er den første af sin art, der lanceres som led i mærkets globale strategi om elektrificering af bilernes drivlinje.

KIA er den første producent, som tilbyder drivlinjer med hybridteknologi, plug-in-hybridteknologi, batteri-eldrift og 48 V mild-hybridteknologi til alle sine modeller.

Flere avancerede biler på vej

Man vil lancere 16 biler med avancerede drivlinjer frem til 2025 inklusive fem nye hybridmodeller, fem plug-in-hybridversioner, fem batteridrevne elbiler og, i 2020, en elbil med brændselsceller.

KIAs nye 2.0-liters diesel mild-hybriddrivlinje. EcoDynamics+ supplerer accelerationen med kraft fra et 48 V-batteri, og motorens tid at standse op forlænges takket være en ny mild-hybrid-starter-generator. Det kan reducere CO2-emissionerne med op til fire procent i henhold til Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP).

Renere dieselmotor

Sportages nuværende 1,7-liters CRDi-dieselmotor (common rail direkte indsprøjtning) er blevet erstattet af KIA’s nye 1,6-liters ”U3” CRDi-motor – den mindst forurenende dieselmotor, som KIA nogensinde har produceret.

Den nye 1,6-liters dieselmotor yder 115- eller 136 hk, og de kraftigste modeller fås med firehjulstræk og 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Alle drivlinjer opfylder Euro 6d TEMP-emissionsstandarden.

Forbedringerne af Sportage’s udvendige design omfatter nye kofangere foran og bagpå, nydesignede for- og baglygter samt nydesignede 16-, 17-og 19 tommer aluminiumsfælge.

Ny kabine lay-ouy

GT-Lines 19 tommer aluminiumsfælge er nydesignede, og alle modeller er udstyret med et bagpanel med dobbelte afgangsrør og tågeforlygter i et nyt ”ice cube”-design.

Den nyindrettede kabine byder på et nyt rat, en ændret instrumentenhed og tofarvet indtræk i sort og grå.

GT-Line-modellerne fås med et nyt tofarvet læderindtræk – eventuelt med røde detaljer som ekstraudstyr.

Nyeste sikkerhedssystemer

Den opgraderede Sportage er udstyret med KIAs nyeste sikkerheds-systemer inklusive intelligent fartpilot med Stop&Go, Around View Monitor, som gør parkeringsmanøvrer nemmere, og træthedsregistrering, som skal forhindre førere i at køre, når de er trætte eller ukoncentrerede.

De europæiske kunder kan vælge mellem KIAs nye infotainmentsystemer – med 7,0- eller 8,0 tommer touchscreen.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk