“OK er lige på trapperne med ladeløsninger for lastbiler.”

Det oplyser Henrik Dehn, der er markedschef for transportområdet i OK.

“Vi er allerede i gang med at planlægge udrulningen af ladestandere til den tunge transport, og snarest vil vi melde ud, hvor vi kommer til at opsætte disse ladestandere,” siger Henrik Dehn.

Tæt dialog

Det er en spændende rejse, og han ser meget frem til, at OK påbegynder opsætningen.

”Vi er i tæt dialog med vores kunder omkring fremtidens transportløsninger og gør meget ud af at gøre dem opmærksom på, at vi er med dem hele vejen i den grønne omstilling,” fortæller Henrik Dehn.

Er i fuld gang

Allerede på årets transportmessen i Herning havde OK, der har en lang tradition som leverandør til vognmandsbranchen, fokus på fremtidens grønne transportløsninger.

”Elektrificeringen af den tunge transport er i fuld gang, og derfor var det også et vigtigt emne på Transport 2023,” siger Henrik Dehn.

For i OK ønsker man at være med til at skabe en bæredygtig fremtid for transportsektoren.

Reducere CO2-aftryk

“OK’s ladeløsninger og grønne regnskaber var omdrejningspunktet for mange samtaler med kunder og besøgende på OK’s stand,” fortæller Dehn.

OK  tilbyder blandt andet kunderne de bedste muligheder for at reducere deres CO2-aftryk – og man tilbyder således alle kunder muligheden for at bestille et gratis CO2-regnskab.

Anvender man fortsat fossilt brændstof, leverer OK fortsat også miljøvenlige alternativer til diesel såsom HVO Biodiesel eller OK B25+.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk