Interdan Holding A/S, som står bag importen af biler som Peugeot, Citroën, Mitsubishi og Opel, vil i 2022 åbne et spændende bilmuseum for klassiske biler – beliggende i det gamle landbrugsmuseum på Kongevejen i Lyngby.

Interdan er gennem selskabet Interdan Leasing desuden kendt for at sælge meget spændende og ofte klassiske bilmodeller.

Der er mange spændende bilmuseer i Danmark – og mange private samlinger, som kan være svære at få adgang til så ofte. Nu kommer der en perle af en samling af klassiske biler – med adgang for alle.

Åbner i 2020

Ejendomsselskabet Kongevejen 79-85A ApS, som ejes 100 procent af Interdan Holding A/S, erhvervede grunden med tilhørende bygninger og jorde den 5. marts 2020 og er nu klar til at offentliggøre, at hovednavnet bliver Classic Car House.

Bygningen i Lyngby er noget forfalden i dag, men Interdan vil allerede nu gå i gang med om gennemgribende renovering af det gamle museum, der ligger lige overfor Frilandsmuseet.

Oplevelsesunivers

“Det har længe været en drøm for os at skabe et sted, som er for alle med interesse i klassiske biler – uanset alder, køn, økonomisk formåen og baggrund. Det er vores ambition, at Classic Car House skal være et publikumsorienteret, levende oplevelsesunivers og samlingspunkt for alle med passion for klassiske biler og vores fælles kulturarv relateret hertil,” siger Anders Bruun, bestyrelsesformand for Interdan Holding A/S.

Det er også Interdans ønske at opføre café samt lokaler med mulighed for afholdelse af diverse arrangementer som f.eks. konferencer, produktlanceringer og fejring af familiebegivenheder som fødselsdage, bryllupper i unikke rammer.

Café og event-lokaler

Classic Car House vil udover museum med klassiske biler i det gamle Landbrugsmuseum huse en café, Willys Diner, som vil være åben for alle og vil ligge i det gamle Virumgård.

På 1. sal af det gamle Landbrugsmuseum vil der være eventlokaler, Caroline Amalie.

Disse lokaler er navngivet efter den vej, hvor grundlæggerne af bildynastiet K.W. Bruun – ægteparret Ragnhild og K.W. Bruun – i 1937 byggede deres hus i Kgs. Lyngby.

Få repareret din klassiske bil

Der vil blive faciliteter til mærkeklubber for klassiske biler, og ambitionen er at etablere en klub for bilentusiaster med relevante arrangementer – og mulighed for at få opbevaret og repareret sin klassiske bil i fantastiske rammer.

Information om Classic Car House kan ses på den netop lancerede hjemmeside
www.classiccarhouse.dk.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk