Anteo, italiensk producent af læssebagsmæk til last- og varebiler, har opdateret sin lift-serie Futura 3, så den passer bedre til det nordiske klima.

”Alle produkter til det danske marked kommer med gummibælgs-beskyttelse af hydraulikcylinderne for at forebygge skader og driftsstop i vintermånederne. Desuden er cylinderne dobbeltvirkende, så de ikke alene bruges til at hæve liften med, men også til at køre den ud hydraulisk. Det er navnlig en fordel i frostvejr, hvor andre lifte kan være svære at skubbe ud med deres fjedersystemer, siger Jørgen Martinsen, direktør for Jøma Lift Teknik A/S, der importerer de italienske lifte til Danmark.

Syv produktnyheder
I alt lancerer Anteo i alt syv produktnyheder på det danske marked. Seks nuværende  lifte relanceres med øget løftekapacitet, uden at egenvægten er blevet større. Samtidig lanceres en helt ny topmodel i Futura-3-serien: en lodretstående læssebagsmæk med  4.000 kg løftekapacitet.

 Seriens mindste produkt, der især henvender sig til køretøjer under 3.500 kg, har fået opgraderet sin kapacitet fra 750 til 800 kg. Liften har en egenvægt fra 225 kg og kan leveres med monteringskit til bilmodeller som Iveco Daily, Mercedes Sprinter, VW Crafter og Renault Master.

Forbedret lastekapacitet
Samtidig får de to lifte større lastbiler forbedret kapaciteten med 200 kg til 1.700- og 2.200 kg. Liftene fås fortsat både i lodretstående udgaver til forvogne, hvor liften benyttes som bagklap, og som slædemodeller til montering under lastvogne eller påhængskøretøjer med almindelige bagdøre.
 
Iølge Jøma har det fra begyndelsen været producentens filosofi at minimere liftenes egenvægt for at højne bilens lasteevne og bidrage til reduceret brændstofforbrug.

Lifte i aluminium
”Derfor er Anteos lifte udført i aluminium, og med den nye generation af Futura-lifte tager Anteo endnu et skridt på vejen mod den ultimative kombination af lav vægt og høj lasteevne. Desuden er det værd at fremhæve, at liftene i kraft af nem betjening også letter hverdagen for chaufførerne,” siger Jørgen Martinsen.

Ved tryk på sænkeknappen, når liften er nede, tipper den således automatisk og lægger sig i niveau med overfladen; og ved efterfølgende tryk på hæveknappen kører liften automatisk hele vejen tilbage.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk