Ingen transportmesse uden Lastas. Sådan har det været siden 1993, og sådan bliver det ved med at være. Virksomheden er i fuld gang med forberedelserne til Transport 2015 fra 19.-22. marts er i fuld gang – og der bliver messer af nyheder at se på Lastas-standen for de besøgende.

Selv om messen i Herning er bestemt ikke noget nyt begreb for Lastas betyder det ikke, at det er samme drejebog, som tages op af skuffen og pudses af fra gang til gang.

Siden den første deltagelse i 1993 har Hedensted-virksomheden været garant for at give de besøgende en god oplevelse på standen, og såden vil det også være i år.

Den store fest er i Herning
”Vi deltager på mange messer rundt om i Skandinavien, men transportmessen i Herning er altid der, hvor vi holder den helt store fest. Vi glæder os til at invitere vores kunder ind på standen og vise dem alle vores nyheder,” siger administrerende direktør Anders Larsen, Lastas A/S.

Et af de nye aktiviteter på Transport 2015 er ”Årets Opbygning.” En aktivitet, som sætter opbygningerne på dagsordenen med en stor specialudstilling – som samtidig indebærer en kåring og dermed titlen som ”Årets Opbygning.”

Spændende for Lastas
”Årets Opbygning er spændende for os, fordi vi producerer opbygninger hver dag. Alle produkter er forskellige, da de skal udføre forskellige funktioner inden for transporterhvervet. Vi har selvfølgelig flere opbygninger repræsenteret på udstillingen, siger Anders Larsen.

Vinderen af Årets Opbygning kåres, når MCH inviterer hele branchen til ”Årets Transportfest” i forlængelse af transportmessen lørdag den 21. marts. Billetter kan bestilles på transport-messen.dk.

Fakta:
Transport 2015 er Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen og finder sted i MCH Messecenter Herning fra 19.-22. marts 2015.

Læs mere på transport-messen.dk, Facebook, Instagram og Linkedin med #transportmessen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk