Om mindre end en måned mødes transportbranchen til fagmesse i Herning, og det bliver med en række store lastbilnyheder på programmet.

I tæt samarbejde med udstillingen Vestfyn Trækker præsenteres lastbilerne samlet i én udstillingshal. Med undtagelse af Renault vil alle mærker blive fremvist.

Der havde ellers været frygt for, at der ikke blev udstillet lastbiler i Herning, som altid trækker flere besøgende til.

Vestfyn Trækker hjalp tll
– Det er et konkret resultat af vores tætte samarbejde med Vestfyn Trækker omkring transportmesser i Danmark. Det betyder, at seks lastbilmærker fremvises på Transport 2013 i form af et stort showroom med flere af de største lastbilnyheder på markedet, siger projektchef Henriette Træholt, MCH Messecenter Herning.

Hun glæder sig over at være med til at skabe et stærkt fundament for Transport 2013, som er en vigtig messe for branchen. Også varebiler er repræsenteret på messen.

Vigtigt for VBG at være med
”På samme måde som Transport 2013 var repræsenteret på Vestfyn Trækker, er det også vigtigt for os at være synlig på Transport 2013, udtaler administrerende direktør Per Mikkelsen, VBG Group Sales.

177 udstillere har pt. underskrevet kontrakt til Transport 2013, der finder sted 4.-7. april i MCH Messecenter Herning.

Udstillerne repræsenterer i vid udstrækning lastbilbranchen – bl.a., når det gælder trailerproducenter, karosseri-opbyggere, kranproducenter samt tilbehørsfirmaer. Ud over de mange stande er aktivitetsprogrammet ligeledes fyldt ud.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk