Der bliver hundredvis af flotte lastbiler og veteranlastbiler, radiostyrede modellastbiler, mad- og øltelte samt masser af andre aktiviteter.

Truckerklubben Convoy Buddy står bag Ishøj Truck Show, og de har netop fået de sidste detaljer i det store program på plads.

På Ishøj Truck Show 2013 deltager ud over de mange chauffører og vognmænd med deres lastbiler også en lang række leverandører til lastbilbranchen.

Værkstedet ryddes
Værkstedet bliver ryddet til lejligheden for at gøre plads til indendørs stande – og udendørs præsenterer Scania et bredt udvalg af sit lastbilprogram og så er der lige en Danmarks-premiere, den helt nye Scania R 580 Streamline med V8-motor i Euro 6-version.

Desuden præsenteres serviceydelser til transportbranchen så som chaufføruddannelse på Scania Driver Academy, Scania Communicator kommunikationssystemer med elektroniske hjælpeværktøjer til bedre driftsøkonomi samt service- og reparationsaftaler og garantiordninger.

Entré til Ishøj Truck Show koster kr. 25 for voksne, mens børn under 15 år kommer gratis ind. Scania forventer op imod 5.000 gæster i løbet af showet, og der er gratis veteran-shuttlebus med halvtimes drift fra Ishøj S-station og den nærliggende p-plads lørdag kl. 10-18 og søndag kl. 9-17.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk