Verdens største dækproducent, Bridgestone, har netop lanceret to lavprisdæk til større varebiler og lette lastbiler under 16 tons.

Varebiler til bl.a. håndværkere og mindre lastbiler så som flyttebiler kører primært bykørsel og mindre ture i lokalområdet – det har Dayton og Bridgestone taget højde for i deres nye dæk.

De nye Dayton dæk er designet til at håndtere problemer med mange nedbremsninger, stop-start og korte ture på alle slags vejbelægninger.

3,5- til 16 tons

Dækkene er specialudviklet til de lette- (3,5 – 7 ton) og mellemtunge (7,5 -16 ton) lastbiler, der er populære som udlejningskøretøjer, flyttebiler og i byggeindustrien.

Dayton dæk produceres i Europa af Bridgestone. Dækkene er omfattet af Bridgestones proces- og kvalitetskontrol, så man som flådeejer er sikker på at montere kvalitetsdæk, som kan klare jobbet – uanset arbejdsbetingelserne.

De to nye dæk er en udvidelse af Daytons sortiment af lastvognsdæk i budgetklassen.

Bredere dækning

“Disse to nye produkter giver Dayton en bredere dækning i budgetsegmentet, hvor prisen er det afgørende. Bakket op af Bridgestone, markerer Dayton sig stærkt med sin pålidelighed og ydeevne,” siger Steven De Bock, direktør OE & Rep. Sales Operations Commercial, Bridgestone Europe.

D550S fordækket og D650 trækdækket kombinerer god modstand mod uregelmæssigt slid ved kørsel på våde og tørre veje.

D550S og D650D er tilgængelige i Europa i størrelserne 215/75R17.5 og 265/70R19.5 til lette og mellemtunge lastbiler. Udvalget vil blive gradvist udvidet i løbet af næste år.

Fakta Daytons nyheder:

• ”Stone ejectors” i slidbanen hjælper med at holde karkassen i god stand, hvis du senere ønsker at regummiere dækket.
• D650D trækdækket giver god trækkraft og bremserespons, mens ”Tie-bar” mønsterdesign hjælper med at minimere hæl- og tå-slitage.
• Begge dæk har ”Slim-bead” kanttrådskonstruktion, som reducerer dækkets vægt og brændstofforbrug uden at kompromittere holdbarheden.
• Flådeejere kan også regne med helårs performance, da begge dæk er M+S (mudder og sne) og snefnug (3PMSF) mærket.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk