For et år siden introducerede Shell sin FuelSave Diesel i Danmark og gav tunge køretøjer en genvej til brændstofbesparelser.

For Shell Danmark har salget af en nye dieselolie til transport- og landbrugssektoren oversteget forventningerne – dels fordi der spares på brændstoffet – dels fordi det er sjældent, at et olieselskab kommer med et nyt brændstof.

Shell FuelSave Diesel forhindrer opbygning af belægninger i motoren og forebygger korrosion i brændstofsystemet. Det øger motorens effektivitet og forbedrer over tid brændstoføkonomien for tunge køretøjer (+ 3,5 tons) med op til 3 pct.

CO2 besparelse som 300 biler
Shell regner med, at salget af Shell FuelSave Diesel, alene til erhvervskunder med en hjemmetank i Danmark, har sparet, hvad der svarer til den årlige CO2-udledning fra omkring 300 personbiler.

Samtidig kan brændstoffet medvirke til at reducere vedligeholdelsesomkostninger for f.eks. en transportvirksomhed eller et landbrug, da en ”ren” motor fungerer mere optimalt.

Således ligger salget af FuelSave Diesel til transport- og produktionsvirksomheder langt over Shells egne estimater, fortæller Christopher Mercado, nordisk marketing manager i Shell Erhverv.

Overvældende velkomst
” Vi håber selvsagt altid, at nye produkter, der ligger titusinder af forskningstimer bag, vil interessere kunderne. Men faktum er, at Shell FuelSave Diesel har fået en overvældende velkomst i markedet,” siger han.

Til dato har rigtig mange af Shells eksisterende kunder i byggeriet og transportsektoren valgt at skifte over på FuelSave Diesel. Men udsigten til ”nemme” brændstofbesparelser har ifølge Christopher Mercado også trukket nye store kunder til.
 
Fakta Shel FuelSave:
Shells laboratorier i Tyskland og England har testet Shell FuelSave Diesels effekt på tunge køretøjer ved mere end 60.000 kilometers kørsel. Forsøgene dokumenterer tre pct. lavere brændstofforbrug med Shell FuelSave Diesel sammenlignet med almindelig diesel uden Shells ”fuel economy” formular. Vejtest hos Shells erhvervskunder har vist resultater på helt op til fem pct. besparelse med den nye diesel. Besparelser kan variere afhængigt af lastbil/køretøj.
 
Der er 306 Shell servicestationer i Danmark, heraf 63 Shell/7-Eleven, 62 forhandlerejede, 123 forpagterdrevne og 58 ubemandede Shell Express stationer. Dertil kommer 16 CRT-anlæg til lastbiler, busser og anden tung transport.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk