Rear End Solution hedder en VBG-nyhed, som er et modulopbygget system, som gør det muligt at skabe en elegant afsluttet bagende på lastbilen – og den kan tilpasses alle lastbilmodeller.
Der er allerede en kæmpe interesse fra både opbyggere og vognmænd.
”Der er tale om en komplet bagende – klar til salg. Ikke noget med at svejse – den boltes fast i flere standardkomponent-enheder. Det giver en stor fordel i forbindelse med skader, hvor man kan nøjes med at skifte dele af bagenden. Det gør reparationerne noget billigere,” siger Per Mikkelsen, adm. dir. VBG.

Sølvfarvet pulverlakering

Vognmanden kan sige til opbyggeren, hvordan han vil have sit design og hvilke farver, han vil have det hele lakeret i. VBG leverer i rød og grå. Men på vej er måske en sølvfarvet pulverlakering.
Dækpladerne giver en glat bagende med plads til at montere baglygter, reflekser samt tilslutninger for el, luft og hydraulik.
Elementerne danner sammen med gavlsæt og bagkofanger en komplet bagende i VBG’s kendte kvalitet. Rengøring bliver også meget nemmere.
VBG er kendt for sine logiske løsninger – og standard-komponenter betyder, at chaufføren kan føle sig tryg i dagligdagen.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk