Det er nu lykkedes Volkswagen Group at få aktioærer hos Scania at sælge 90,47 pct. af deres aktier til Volkswagen. Det betyder, at VW nu kommer til at eje Scania.

Da aktionærer har accepteret tilbuddet fra VW, kan VW  kræve at få ret til at købe de sidste aktier. Der er tale om 390 197 071 A-aktier og 333 536 856 B-aktier i følge svenske Mentor Online.

Attraktivt tilbud
”Vi er glade for at Scanias aktionærer i tilstrækkelig omfang har accepteret vores meget attraktive tilbud. Det er gode nyheder for VW-koncernen, fordi vi nu kan tage næste logiske og konsekvente skridt for at styrke den operative integration mellem Scania, MAN og Volkswagen Commerciel Vehicles,” siger chef for VW’s ledelse,  Martin Winterkorn.

Han understreger, at Scania kommer til at udgøre en central rolle i den integrerede  gruppe af kommercielle køretøjer, som vil åbne nye muligheder for alle involverede parter.
”Det betyder også, at vores overenskomst med Scanias fagforeninger for at beskytte arbejdspladser og fabriksenheder i Sverige nu kan træde i kraft, siger Winterkorn.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk