Til august kommer den helt nye Fiat 500L i en Trekking udgave, som med Fiats Traction+ system klarer at komme frem på løst underlag.

Samtidig er bilen hævet nogle få centimeter og designet omfatter bl.a. beskyttelses-plader under bilen både for og bag samt sideskørter og grovmønstrede m+s dæk.

Til Danmark i august
”I Fiat Danmark har vi ingen priser endnu, men vi forventer at den kommer herhjem i august måned – som den normale 500L både på hvide og gule nummerplader. Faktisk går salget af Fiat 500L ganske godt allerede med 300 solgte eksemplarer. Vi håber, at mange nuværende 500-kunder vil skifte til 500L, hvis de skal bruge mere plads, siger pressechef Steffen Holm fra Fiat Danmark, som synes, at bilmarkedet er ved at komme i gang igen.

Fiat sælger i dag Fiat 500 til 120.000 kroner med aircondition – som er samme pris som Punto. I dag kører der 12.000 Fiat 500 på vejene, hvoraf de 40 procent er cabriolet-udgaven 500c.

500e fra Mexico
På messen i Genève viser Fiat sin egen el-udgave af Fiat 500 (500e), som teknisk bygger på en motor fra Chrysler.

Bilen bygges i Mexico og skal fra nu af sælger i bl.a. USA. Derimod må Europa foreløbig vente. Samme sted  bygges også Ram Pro, den amerikanske udgave af Fiat Ducato – og herfra sendes Fiat Freemont (svarer til Dodge Journey) til Europa.

”Derimod har vi netop lanceret 500s for Sport med ny og sporty Styling – og det er i dag den eneste 500, som vi tilbyder med vores to-cylindrede turbo-benzin motor på 85 hk, siger Steffen Holm.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk